How i can use resources from framework

Discussion in 'Mac Programming' started by i.yalovecky, Jul 22, 2010.

  1. i.yalovecky macrumors member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    #1
    i.e., localizations.strings from ApplicationServices->ImageIO? Thanks.
     
  2. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #2
  3. i.yalovecky thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    #3
    Question i how i can get the bundle for this framework? In my project i use ImageIO. So its added^ but cant see it in allFrameworks.
     
  4. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #4
    Did you look at the method I suggested? Given the name bundleForClass: what do you think it does (hint if you supply a class what do you think it returns)? I'm not going to spoon-feed you answers any further than that.
     
  5. i.yalovecky thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    #5
    Table placed in ImageIO, no classes there, so i cant use bundleForClass:. May be i dont need to point ImageIO bundle? Another one?
     
  6. i.yalovecky thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 24, 2010

Share This Page