How much memory can I get?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by fscarpa, Oct 6, 2010.

  1. fscarpa macrumors regular

    Joined:
    Oct 22, 2008
    #1
    My iMac specifications say that my memory limit is 4GB. Would that be true? If I use more memory than that won't my motherboard recognise it?
     
  2. mulo macrumors 68020

    mulo

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Location:
    Behind you
    #2
    it would be easier if you gave us your macs model number
    but if apple says so, probably. there have been a few cases where you could use m ore then apple specified, like the current Mac Pros
     
  3. mrkramer macrumors 603

    mrkramer

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Location:
    Somewhere
    #3
    If it's the one in your sig, I think it's this model which officially supported only 4GB but actually worked with up to 6GB. There was a later 2.66GHz model that supported 8GB but I think that is a different model than you have.
     
  4. fscarpa thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 22, 2008
    #4
    My iMac is the first one. Your link answers my question. Thank you.
     
  5. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008

Share This Page