How reliable is a Gevey Sim unlock?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by ann713, Apr 28, 2011.

  1. ann713, Apr 28, 2011
    Last edited: Apr 28, 2011

    ann713 macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 30, 2008
    #1
    I'm trying to unlock a new iPhone 4 on the latest OS and baseband. I've seen the Gevey Turbo Sims on eBay but do they really work? If anyone here has experience with this type of unlock, please chime in. Thank you kindly.
     
  2. alukado macrumors member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    #2
    I bought this via slickgate for $10 and it worked perfectly on my ip4 with baseband 03.10.

    Just pop in the sim w/gevey and then wait for it to load up, it gives you the instructions on the screen, hit accept, dail 112 wait till the screen changes and then count to 3 after that hang up and turn on airplane mode and wait till it says no SIM (pop up) and then turn off airplane mode, you get a few more pop ups and then bham its unlocked until you restart
     
  3. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
    #3
    So every time u reboot u have to do the procedure again?
     
  4. alukado macrumors member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    #4
    Yep, but I always keep it on.
     
  5. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
    #5
    which carrier do u have? have data plan?
     
  6. Crystal-RX macrumors 68030

    Crystal-RX

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Location:
    Seattle, WA USA
    #6
    I bought mine from Sunsky and it has been used for about 4 weeks. No issue at all.
     
  7. italeki macrumors regular

    Joined:
    Aug 15, 2010
    #7
    I have Simple Mobile service. I had been told to disable the 3G option on my iPhone 3gs. Now I have a new iPhone 4. With Gevey, can I now use the 3G enable? Will my phone work on 3G network? Thank you!
     
  8. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #8
    It should work fine with 3G on.
     
  9. italeki macrumors regular

    Joined:
    Aug 15, 2010
  10. drkbcbot macrumors newbie

    Joined:
    Apr 30, 2011
    #10
    what if i go on a subway and lose service? would i have to unlock it again??
     
  11. Crystal-RX macrumors 68030

    Crystal-RX

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Location:
    Seattle, WA USA
    #11
    Yes, you have to go through the process to unlock it again!
     
  12. ann713 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 30, 2008
    #12
    Thanks for all the answers and discussion. I'm a bit disappointed about losing the unlock upon a reboot. On another note, will OS 4.3.2 be un-lockable using the Gevey?
     
  13. BlindSoul macrumors 6502

    Joined:
    May 30, 2010
    Location:
    Israel
    #13
    I just ordered the Gevey SIM Pro and waiting for it to arrive...
    From what I've heard this Gevey Pro is better than the older version. On this version there's people who say you don't need to redo the 112 call everytime it reboots...
    And yes Gevey SIM unlocks 4.3.2.
     
  14. polzii macrumors 6502

    Joined:
    Mar 11, 2011
    #14
    ^^^^^^ That was just a rumor. The Gevey Pro has the same issue, it requires u to go through the procedure again if u reboot or lose service. Rebel was supposed to solve this issue but they have yet to ship their simcard
     
  15. bbmiLo macrumors regular

    Joined:
    Apr 3, 2011
    #15
    No you do not.

    It will find the wireless signal when it becomes available, you do not need to go through the unlock process.
    Only when you turn the phone off and back on, (or turn off/on the airplane mode), you will need to unlock it again.
     

Share This Page