How to change the hotkeys for changing languages?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Pangalactic, Jun 19, 2017.

  1. Pangalactic macrumors member

    Joined:
    Nov 28, 2016
    #1
    Hi!
    I've been trying to get used to using control + space for changing between languages, but so far it seems to be a really obnoxious combination for me :D is it possible to rebind the language change to something else - for example, command + shift or option + shift? Thanks!
     
  2. adrianlondon macrumors 6502a

    adrianlondon

    Joined:
    Nov 28, 2013
    Location:
    Switzerland
    #2
    System Prefs / Keyboard / Shortcuts / Input Sources
     
  3. Pangalactic thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 28, 2016
    #3
    Yes, I know about this menu, but for some reason I am unable to type anything else in the field apart from the arrow keys. Well, I can type in some combinations, but not the ones I want - for example, it doesnt accept command shift, even though it's not used for anything else
     
  4. adrianlondon macrumors 6502a

    adrianlondon

    Joined:
    Nov 28, 2013
    Location:
    Switzerland
    #4
    I think you have to actually select a key! Shift, Function, Control, Alt/Option and Command are all "modifiers", not keys as such.
     
  5. Pangalactic thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 28, 2016
    #5
    I guess you are right! Oh well, it will be command Q then for me :)
     

Share This Page