How to connect PS3 to Time Capsule wirlessly?

Discussion in 'Mac Accessories' started by br00tulz, Sep 28, 2009.

  1. br00tulz macrumors newbie

    Joined:
    Nov 28, 2008
    #1
    Basically I have a PS3 (silm, if that matters), and a Time Capsule connected to my router via ethernet , and Im using the TC as the network, called "PamaJama". Basically it connects fine when I connect via ethernet, but when I try to use it wirelessly, "PamaJama" doesent show up. And When I go to put it in manually, it doesnt ask for a name... I know the password is a WPA2 Personal, and that doesent come up as a catagorie either. If I where to change the password to a WEP, would it show up? If yes, how do i do that? and if no, do you know what I have to do to get it to connect wirelesly? I can always just leave it connected via ethernet but I would love for it to connect wirelessly so i could play it up in my room. Thanks in advance to anyone who can help! :)
    ******EDIT******
    The PS3 is ***connected via ethernet to my **actual router**, not the TC, sorry for not clearing that up.
     
  2. MacDanielG macrumors member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Location:
    FLA
    #2
    I had the same problem, you have to mess with the type of signal/network. I can't remember exactly which one the PS3 won't recognize (probably "N") but just change it around and it will work just fine.
     
  3. br00tulz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 28, 2008
    #3
    Do you mind elaborating on this? Like how I do it? And when I do, will my network name "PamaJama" just show up?
     
  4. br00tulz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 28, 2008
  5. skorpien macrumors 68020

    Joined:
    Jan 14, 2008
    #6
    Is your network 802.11n/b/g mixed or 802.11n only?
     
  6. br00tulz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 28, 2008
    #7
    I got so fed up, I just disconnected the TC, and I'm going to sell it on ebay or something, damn thing never worked right anyway.
     

Share This Page