How to: desktop?

Discussion in 'macOS' started by scooterguitar, Dec 12, 2010.

  1. scooterguitar macrumors regular

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #1
    I store various frequently used items on my desktop.
    If I have many windows open, I would like to be able to click on my desktop and all the windows/apps, etc be moved out of the way.
    I assume this is an easy fix, but I can't figure out how to set it up.

    Thanks for any help
     
  2. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #3
    While that is correct for keyboards without media keys, unlike all the keyboards Apple delivered to us since 2008, it will invoke VOLUME DOWN with the newer keyboards.

    To the OP: Take a look at System Preferences >>> Spaces & Exposé >>> Exposé >>> Active Screen Corners and set one corner to "SHOW DESKTOP".

    [​IMG]
     
  3. mrkramer macrumors 603

    mrkramer

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Location:
    Somewhere
    #4
    You can still hit fn + f11, but setting one corner is definitely easier.
     
  4. Jolly Jimmy macrumors 65816

    Jolly Jimmy

    Joined:
    Dec 13, 2007
    #5
    Command + F3 (exposé key) is the default shortcut to show the desktop.
     
  5. scooterguitar thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 7, 2008

Share This Page