How to do a screen shot from on a PC using Apple Keyboard?

Discussion in 'Mac Accessories' started by iParis, Dec 26, 2008.

  1. iParis macrumors 68040

    iParis

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    New Mexico
    #1
    On my old laptop I used to just use fn+prnt scrn.
    Yesterday I got a new computer (eMachine) but I'm using an Apple Keyboard.
    Now I can't figure out how to do a screen shot.
    Anybody care to help?

    Thanks!
     
  2. iParis thread starter macrumors 68040

    iParis

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    New Mexico
    #3
    Sorry, those didn't help me.
    I think they're based off of XP, I'm on Vista.
    I tried F14 and the other suggestions in those threads, nothing worked.
     
  3. PurrBall macrumors 6502a

    PurrBall

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Location:
    Indianapolis
    #4
    Download the Apple Keyboard Installer from http://makel.org/articles/53/ and run it. After a minute or so, reboot and you should be able to use F14 for screenshots and F15 for scroll lock.
     
  4. iParis thread starter macrumors 68040

    iParis

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    New Mexico
    #5
    Are you sure this will work?
    I am not using Boot Camp, I'm using a regular PC.
     
  5. Lava Lamp Freak macrumors 65816

    Joined:
    Jun 1, 2006
    #6
    Same difference. Just get the Apple keyboard installer and it'll work.
     
  6. iParis thread starter macrumors 68040

    iParis

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    New Mexico
    #7
    It worked!
    Thank you very much for your help.
     

Share This Page