How to get EDGE working on O2 PAYG 1.1.3

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by LukeHarrison, Feb 15, 2008.

  1. LukeHarrison macrumors regular

    LukeHarrison

    Joined:
    May 11, 2007
    Location:
    Selby, UK
    #1
    Hey, I just got my iPhone working again, after a couple of weeks of it being bricked.

    Everything works fine, but I can't access EDGE now. I know that I won't get the full EDGE speed, but I would like to be able to use the internet whereever I am still.

    How do I get EDGE working again on O2 pre-pay 1.1.3. I had it working on 1.1.2, but to be completely honest, I can't remember how I did it. :p
     
  2. firstrest macrumors member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    #2
    Do you have an EDGE menu option in Settings->General->Network? If so then this worked for my O2 contract SIM:

    APN: mobile.o2.co.uk
    User:faster
    Pass: web
     
  3. LukeHarrison thread starter macrumors regular

    LukeHarrison

    Joined:
    May 11, 2007
    Location:
    Selby, UK
  4. LukeHarrison thread starter macrumors regular

    LukeHarrison

    Joined:
    May 11, 2007
    Location:
    Selby, UK
    #4
    I tried doing the same as I did for 1.1.2, and got nothing.

    I really need this working before Monday if possible. Does anyone know how I can get it sorted?

    Cheers
     
  5. sananda macrumors 68020

    Joined:
    May 24, 2007
    #5
    you need to put in these settings for pay and go in o2_UK.plist:

    APN payandgo.o2.co.uk
    Username payandgo
    password password
     
  6. LukeHarrison thread starter macrumors regular

    LukeHarrison

    Joined:
    May 11, 2007
    Location:
    Selby, UK
  7. dalvin200 macrumors 68040

    Joined:
    Mar 24, 2006
    Location:
    Nottingham, UK
    #7
  8. LukeHarrison thread starter macrumors regular

    LukeHarrison

    Joined:
    May 11, 2007
    Location:
    Selby, UK
    #8
    Still after following that fix, I get the "You are not subscribed to EDGE" message.

    I've tried editing it to put the Pay and Go settings in, but to no avail.

    Can anybody help?
     
  9. LukeHarrison thread starter macrumors regular

    LukeHarrison

    Joined:
    May 11, 2007
    Location:
    Selby, UK
    #9
    Right, I've done the fix above, and have put the O2 Pay and Go settings into the EDGE menu that appeared, but I can't visit any sites but www.o2.co.uk

    Any help would be appreciated.

    Thanks
     
  10. plbland macrumors newbie

    Joined:
    Feb 18, 2008
  11. LukeHarrison thread starter macrumors regular

    LukeHarrison

    Joined:
    May 11, 2007
    Location:
    Selby, UK
    #11
    THANK YOU SOOO MUCH!!!

    My iPhone is now fully functional again!

    Thanks once more :D:D:D

    Praise :apple:
     

Share This Page