how to get Mac OSX to recognize the Android Phone again how?

pectin232

macrumors 6502
Original poster
Jul 22, 2008
286
2
I connect the phone and it automatically open the photos from the phone using iPhoto but all of a sudden it stopped working that way. I must have messed up somewhere. I open the library folder and went to preference and tried to find a file or any files called com.apple.image_capture.plist but could not find anything like it at all... I was told if I threw that plist configuration file it would work again but I could not find it. I remove the permission and was able to view the entire library folder. Am I missing something?
 

fisherking

macrumors 604
Jul 16, 2010
6,996
1,865
ny somewhere
I connect the phone and it automatically open the photos from the phone using iPhoto but all of a sudden it stopped working that way. I must have messed up somewhere. I open the library folder and went to preference and tried to find a file or any files called com.apple.image_capture.plist but could not find anything like it at all... I was told if I threw that plist configuration file it would work again but I could not find it. I remove the permission and was able to view the entire library folder. Am I missing something?

did you look in User>YourName>Library? (try holding Option & click on the Go menu in the Finder)... that's where that preference will be...
 
Comment

pectin232

macrumors 6502
Original poster
Jul 22, 2008
286
2
did you look in User>YourName>Library? (try holding Option & click on the Go menu in the Finder)... that's where that preference will be...
I see it now but I am unable to see com.apple.image_capture.plist in there or anything even relating to *** image_capture**... It was only working last 2 weeks or so ago. plug in and the photos all populate on iPhoto.... now does not work.
 
Comment

pectin232

macrumors 6502
Original poster
Jul 22, 2008
286
2
I see it now but I am unable to see com.apple.image_capture.plist in there or anything even relating to *** image_capture**... It was only working last 2 weeks or so ago. plug in and the photos all populate on iPhoto.... now does not work.
I just removed the com.apple.image_capture.plist but I still cannot get image capture to recognize my camera. ideas?
 
Comment
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.