How to recover lost footage

Discussion in 'Digital Video' started by shadowschild, Oct 20, 2008.

  1. shadowschild macrumors member

    Joined:
    Aug 8, 2008
    #1
    Hey so I worked for 3 hours on a project in FCE and it was sick. Something happened I forgot what exactly and the canvas window went red and told me to close it and re-open, So I closed it and then my timeline dissapeard and I shut off the programe without saving and when I reloaded it they were still missing and it says not found. As you can tell I am VERY :mad:angry:mad: and stressed! Any tips for me to have hope?
     
  2. Sdashiki macrumors 68040

    Sdashiki

    Joined:
    Aug 11, 2005
    Location:
    Behind the lens
    #2
    You worked for 3 hours, and didnt save?

    You had FCE setup to NOT autosave for you?

    Sounds like you learned a serious lesson. :(
     
  3. huntercr macrumors 65816

    Joined:
    Jun 6, 2006
    #3
    When the clips come up missing, have you tried manually searching for them?
     
  4. shadowschild thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 8, 2008
    #4
    thats the wierd thing, I DID save like a minute before the incident, I ALWAYS save and when I exited the programe I made sure I didn't save and when I re-open the file the timeline bar and canvas are gone and when I go to window to re-open them they are all grey and I am unable to select them
     
  5. LethalWolfe macrumors G3

    LethalWolfe

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #5
    Double click on your Sequence in the Browser. W/o a sequence open the timeline and Canvas window won't appear.


    Lethal
     

Share This Page