How to reload safari top sites?

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by Dowjohnny, Oct 22, 2014.

  1. Dowjohnny macrumors 6502

    Dowjohnny

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Location:
    Germany
    #1
    Hey everyone,

    i have the top sites set as my default home screen when opening safari, i like the overview with the icons resembling the website. On mavericks the icons refreshed themselves time after time or could be prompted via cmd+R to do so.

    However, since i upgraded to yosemite they don't refresh any more and the cmd+R has no effect..

    Any clues about this? Is there a new refresh feature or any setting, that i need to enable?

    best regards
    Dowjohnny
     
  2. Dowjohnny, Oct 22, 2014
    Last edited: Oct 23, 2014

    Dowjohnny thread starter macrumors 6502

    Dowjohnny

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Location:
    Germany
    #2
    update: i also tried restarting safari or the mac itself, but no change to the icons! Still show the sites as they were the day i upgraded to yosemite..
     
  3. Dowjohnny thread starter macrumors 6502

    Dowjohnny

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Location:
    Germany
  4. GuiGui macrumors newbie

    Joined:
    Oct 10, 2014
    #4
    Same issue

    I use top sites as a daily feed for certain sites so it's a great advantage when they automatically update.

    Since updating to Yosemite they do not auto refresh, or even refresh when hitting cmd + R, the sometimes refresh their thumbnail after visiting the site.

    This is very annoying.
     
  5. ABC5S Suspended

    ABC5S

    Joined:
    Sep 10, 2013
    Location:
    Florida
    #5
    I don't use top sites anymore but use what you see below using "Custom Tools"...All my sites are now visible
     

    Attached Files:

  6. chezhoy macrumors regular

    chezhoy

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    Hanscom AFB, MA
    #6
    I don't like that when I have my faves (top sites) pinned and I clear history, Yosemite adds default sites that were preloaded into the program...none of the other previous OSs did this...so annoying.
     
  7. Dowjohnny thread starter macrumors 6502

    Dowjohnny

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Location:
    Germany
    #7
    Hey,

    i'm aware of that custom tools solution, but i think if apple offers the top sites feature it should work.. especially when it worked in the previous OS version!!

    I hope there will be a fix for this in an upcoming update.. I really like the view with the little preview icons of the websites
     
  8. bmauter macrumors member

    bmauter

    Joined:
    Sep 3, 2010
    #8
    Sorry for opening an old thread, but it's January 2015 and I still have the same issue. Did you or anyone else ever figure out a way to refresh Top Sites?

    Thanks.
     
  9. Dowjohnny thread starter macrumors 6502

    Dowjohnny

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Location:
    Germany
    #9
    Hey, sorry i did not find a way to do it yourself..

    But i have noticed, that the "tiles" do refresh them sometimes when i visit the respective website, but not all sites do behave like this and some are still showing the same picture since the upgrade to yosemite... annoying!
     
  10. randyharris macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2006
    #10
    This has been driving me nuts ever since migrating to Yosemite.
     
  11. Dowjohnny thread starter macrumors 6502

    Dowjohnny

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Location:
    Germany
    #11
    Yeah, i contacted apple about this but the answer was to hit cmd + R :rolleyes:
    Seem to be really well informed about their current browser
     

Share This Page