How to set desktop image over two monitors

Discussion in 'macOS' started by BeyondMountains, Nov 15, 2009.

  1. BeyondMountains macrumors 6502

    Joined:
    Jan 11, 2008
    #1
    I have dual monitors and want to use a panorama shot for the background


    Is it possible to spread it over from one screen to the other.
     
  2. celticpride678

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Boston, MA
    #2
    The picture itself would have to be large enough. Other than that, no ideas.
     
  3. BeyondMountains thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 11, 2008
    #3
    it is large enough. but when i pull up desktop image options i can only pick a image for each monitor.
     
  4. celticpride678

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Boston, MA
    #4
    You can see if this thread has a possible solution for you.
     
  5. BeyondMountains thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 11, 2008
  6. lemonade-maker macrumors 6502

    lemonade-maker

    Joined:
    Jun 20, 2009
    #6
    Yep, same here except in thirds. Or i take the panorama in three shots and not cut it.
     

Share This Page