Hyperlinks in email

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by scott216, Jan 28, 2014.

  1. scott216 macrumors newbie

    scott216

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Location:
    NJ
    #1
    When I get an instant notification email from one of the macrumors forums, the link back to the forum post is not a clickable link. It's just plain text. I looked in the my CP settings and didn't see anything for this. I'm using MS Outlook on Win 7 for email (I have Mac and PC). Is there a way to get emails to have clickable links?
     
  2. oldhifi macrumors 6502a

    oldhifi

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Location:
    USA
    #2
    you don't want that, thats why its in plain text..
     
  3. lelisa13p macrumors 68000

    lelisa13p

    Joined:
    Mar 6, 2009
    Location:
    Atlanta, GA USA
    #3
    Why doesn't he want that? Mine have links that work.
     
  4. scott216 thread starter macrumors newbie

    scott216

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Location:
    NJ
    #4
    I do want hyperlinks in my email. Every other forum I subscribe too has hyperlinks. It's pain to cut and paste into my browser address bar.
     
  5. oldhifi macrumors 6502a

    oldhifi

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Location:
    USA
    #5
  6. lelisa13p macrumors 68000

    lelisa13p

    Joined:
    Mar 6, 2009
    Location:
    Atlanta, GA USA
    #6
    I get that and it's generally true but MR hasn't had that problem in legitimate email updates. Hover the cursor over the URL in a MR email and you can see where it goes.
     
  7. scott216 thread starter macrumors newbie

    scott216

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Location:
    NJ
    #7
    I'm not really worried about Phishing. I always look at the email address.

    So back to my original question. Is this a setting by the MacRumors forum. Or maybe it's something with outlook. But since I get other emails with links, I'm thinking it's a MacRumors setting.
     
  8. lelisa13p macrumors 68000

    lelisa13p

    Joined:
    Mar 6, 2009
    Location:
    Atlanta, GA USA
    #8
    I haven't done anything special to my Prefs at MR. My email updates go to a Gmail address and it's all OK. Maybe it's an Outlook thing?

    Has it always been like that or did it start at a certain time?
     
  9. scott216 thread starter macrumors newbie

    scott216

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Location:
    NJ
    #9
    I think it's always been like this
     
  10. lelisa13p, Jan 28, 2014
    Last edited: Jan 28, 2014

    lelisa13p macrumors 68000

    lelisa13p

    Joined:
    Mar 6, 2009
    Location:
    Atlanta, GA USA
    #10
    I just reviewed my Gmail settings to see if I had something set there and I see nothing that can be configured with regard to URLs in emails.

    About a year or so ago I saw that same problem in all MR update emails. See thread here, dated 2013/10/21.
     

Share This Page