I broke Mail.app with gmail

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by jeffy.dee-lux, Oct 17, 2009.

  1. jeffy.dee-lux macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Location:
    montreal
    #1
    Hi, I've been using Mail.app for my gmail account through IMAP since I upgraded to Snow Leopard just over a month ago, and its been working fine. I've found it to be pretty well integrated in general.

    But today it stopped working completely. Mail opens, but it's not picking up on any new messages I'm receiving in Gmail, and it won't send anything out.

    I think this might have happened when I mistakenly tried to send a 125MB attachment. I tried to send that, it didn't go through (way too big obviously), and since then I haven't been able to send or receive anything. I've logged out, rebooted, taken my Mail.app accounts offline and back online. Nothing works yet, any suggestions?
     
  2. Caleb531 macrumors 6502

    Caleb531

    Joined:
    Oct 17, 2009
    #2
    Have you tried deleting and re-adding your Gmail account in Mail.app?

    If all else fails, you should still have the Gmail web interface.
     
  3. jeffy.dee-lux thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Location:
    montreal
    #3
    yup, the gmail web interface definitely still works. That's how i can tell that I have indeed received emails that haven't yet made it through to Mail.app.

    I'll try deleting the account as you said. Thanks for your help.
     

Share This Page