I canNOT get Twitter to show up in Notification Center

Discussion in 'iOS 5 and earlier' started by Nocaster, Oct 13, 2011.

  1. Nocaster macrumors regular

    Joined:
    Jun 10, 2009
    #1
    I've tried everything I can think of as well as searching the similar threads in this forum and I still can't get it to show up.

    WTF am I doing wrong? :D
     
  2. oSutrooper macrumors member

    oSutrooper

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Location:
    Denver, Colorado
    #2
    I think the only tweets that will show up are direct messages or mentions.
     
  3. Nocaster thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 10, 2009
    #3
    Tested that.

    Nada
     
  4. fsck-y dingo macrumors 65816

    fsck-y dingo

    Joined:
    Jun 14, 2009
    #4
    I can't get Twitter or Instagram to show up for me. After waiting an hour I opened the apps and both had updates. I never received a sound or notification. I've tried with the apps closed as well as open and in the app switcher.

    Everything seems set up in the Notifications setting. I have them turned on and set to show on the lock screen. Email, texts and phone calls have worked well with Notification Center. Maybe I'm not understanding how this is mean't to work with the other two apps.
     
  5. kappaknight macrumors 68000

    kappaknight

    Joined:
    Mar 5, 2009
    #5
    Twitter shows up on the lock screen for me but once I unlock it, the status are considered read and will disappear.
     
  6. Newfiebill, Oct 13, 2011
    Last edited: Oct 13, 2011

    Newfiebill macrumors regular

    Newfiebill

    Joined:
    Jan 6, 2011
    #6
    Makes Sense

    Ya that makes perfect sense. If you were to get all tweets from people you "follow" then an idevice would pretty much notify you all the time. I'd say it's just as the other poster said, just messages and mentions.

    See this tread http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1247872&highlight=twitter
     
  7. Nocaster thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 10, 2009
    #7
    I saw that thread when I did my prequisite forum search prior to posting.

    I'm getting bubkis, nada, nil
     

Share This Page