I can't unlock, help!!

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Super7668, Jun 23, 2010.

  1. Super7668 macrumors member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #1
    I JB to 4.0, 3gs with old boottrom, but can't unlock with ultrasn0w, why?

    My SG3 was JB and unlock by pwnage before, JB to 4.0 very smoothly.

    Please help!! Thanks!!
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    Why not? Why cant you unlock?
    So you're on JB 4.0 and you installed ultrasnow thru cydia?
    It doesnt recognize nonofficial simcards?
     
  3. Super7668 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #3
    yes, I did all the time I done before under 3.1.3. I try ultrasn0w and blacsn0w RC for ISO4, both not working now.
     
  4. wolfgang666 macrumors regular

    Joined:
    May 6, 2010
    #4
    try ultrasn0w from the sinfuliphone repo...
    dat worked for me on my 3gs on 3.1.3 havt updated to 4.0 yet..
     
  5. Super7668 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #5
    I tried, still not working.....Any other solution?

    Thanks!!!
     
  6. Super7668 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #6
    how come both ultrasn0w and blacsn0w not working? is there anything I did wrong? Any newer version or source?
    :confused:
     
  7. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #7
    Why would you try blacksnow on 4.0
    Make sure blacksnow is removed. That doesnt work on 4.0 baseband or firmware.

    You're on the correct repo thru cydia?
    •Open Cydia
    •Check Sources, you must have added the UltraSnow repo ( repo666.ultrasn0w.com )
    •Search ultrasn0w, ensure that is the 0.93 version
    •Install it
    •After the installation, you need to reboot your iPhone
     
  8. Super7668 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #8
    I removed blacksn0w, reinstalled ultrasn0w, and it's working now!!
     
  9. Super7668 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #10
    Thanks guys!! I guess it was mess up with the blacksn0w.

    so nice, ios4!!!
     
  10. wolfgang666 macrumors regular

    Joined:
    May 6, 2010

Share This Page