I got problem with Windows Experience Index about Graphics

Discussion in 'MacBook Pro' started by kratua, Nov 3, 2012.

  1. kratua, Nov 3, 2012
    Last edited: Nov 3, 2012

    kratua macrumors newbie

    Joined:
    Nov 3, 2012
    #1
    I use retina 2.3/8/256 GT650M

    I got this problem for a long-time and then try to reinstall windows for different version and vga driver but it can't be solved

    I saw other has score more than this
    what could i do ?

    :confused::confused::confused:
     
  2. kratua thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 3, 2012
    #2
    :confused::confused::confused::confused::confused:
     

    Attached Files:

  3. MH01 macrumors G4

    MH01

    Joined:
    Feb 11, 2008
    #3
    That score really means nothing and does not impact the performance.

    You can get a higher score by getting better drivers etc.

    Though not sure what your expecting from a mobile gpu, remeber a gtx690 destop card will be getting around 7.8 etc.

    The reality is that the slowest component in macbooks is the gpu. Your results are fine
     
  4. kratua thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 3, 2012
    #4
    yep but i saw other rMBP got around 7.2 and i've got it before have this problem
    and i think now performance of vga has drop
     
  5. MH01 macrumors G4

    MH01

    Joined:
    Feb 11, 2008
    #5
    Okay i see. Im wondering myself if windows has a different index for laptop and desktop, but your right you should have about 7.2

    I suspect your index might have been taken without the deducated gpu running. Did you run it with just the HD4000

    Review confirmed it

    http://www.mobiletechreview.com/notebooks/MacBook-Pro-Retina-Display.htm
     
  6. kratua thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 3, 2012
    #6
    In a review written "(Apple blocks Windows from accessing Intel graphics)"
    i think i didn't use Intel HD4000 too

    do you think that i should send my rMBP to customer service ?
     
  7. MH01 macrumors G4

    MH01

    Joined:
    Feb 11, 2008
    #7
    I do not think you have a hardware issue.

    Most probably driver. Have you got the latest bootcamp drivers.

    Also try drivers from nvidia for the gt650m
     
  8. kratua thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 3, 2012
    #8
    i got a latest driver that didn't change anything
    and i try to changed version of Windows 7 nothing happen too


    :(:(:(
     
  9. kratua thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 3, 2012
    #9
    other information
     

    Attached Files:

Share This Page