I have 2 problems... Are they common?

Discussion in 'iPhone' started by mrat93, Aug 26, 2008.

  1. mrat93 macrumors 65816

    mrat93

    Joined:
    Dec 30, 2006
    #1
    1. Sometimes 3G just doesn't work. It tried loading a page for over a minute then gives me an error message. The rate of this happening to me is increasing over time. EDGE works fine.

    2. Now, whenever I update an application in iTunes, I will get an error saying the application could not be synced. Whenever that happens the older version just stays on the phone. New applications install fine. I never see any updates available in the App Store on my iPhone.

    I HAVE restored and my phone is NOT jailbroken.
     
  2. Warbrain macrumors 603

    Warbrain

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #2
    Try toggling on and off the 3G network or try turning on and off Airplane Mode. That might help it reconnect.
     
  3. mrat93 thread starter macrumors 65816

    mrat93

    Joined:
    Dec 30, 2006
    #3
    I have tried that and no dice. I also tried restarting the phone.
     
  4. equlizer macrumors regular

    Joined:
    Aug 12, 2008
    #4
    Turn off the phone and take out the sim card for 30 seconds and put back in.
     
  5. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #5
    AppleCare Tech Support just walked me through that same problem and removing SIM card and a restore resolved the issue. :eek:
     
  6. mrat93 thread starter macrumors 65816

    mrat93

    Joined:
    Dec 30, 2006
    #6
    I assume this only solved the 3G issue and not my Apps issue?

    Should I bring it to Apple?
     

Share This Page