I have to vote to edit my posts..

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Fleetwood Mac, Jan 13, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fleetwood Mac macrumors 65816

    Fleetwood Mac

    Joined:
    Apr 27, 2006
    Location:
    Canada
    #1
    I'm all for democracy and freewill, but how come I have vote to edit my posts?

    Sometimes when I edit my posts using the inline editor (Quick Edit) it gives me the option Vote Now instead of the expected Save Now. Other times my ability to vote is ripped away and it does show Save Now. Crazy stuff.
     

    Attached Files:

  2. SkyBell macrumors 604

    SkyBell

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Location:
    Texas, unfortunately.
    #2
    It's just a little bug in the forums where it sometimes says that instead of "Save".
     
  3. rdowns macrumors Penryn

    rdowns

    Joined:
    Jul 11, 2003
    #3
    It's a known issue. Has been discussed before but too lazy to look for thread.
     
  4. Fleetwood Mac thread starter macrumors 65816

    Fleetwood Mac

    Joined:
    Apr 27, 2006
    Location:
    Canada
    #4
    I wasn't aware it had been discussed before. Thanks for the heads up.
     
  5. Queso macrumors G4

    Joined:
    Mar 4, 2006
    #5
    Might also be in your browser cache. I used to get it occasionally with smileys being replaced by the Report button and the like. Clear the cache and restart the app.
     
  6. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #6
    It's a bug in the way Safari 3 handles vBulletin...been around since the beta.
     
  7. aphexii macrumors 6502

    Joined:
    Feb 22, 2006
  8. squeeks macrumors 68040

    squeeks

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    Florida
    #8
    yup, it happens on my vbulletin forums too as well as macrumors
     
  9. scotty96LSC macrumors 65816

    scotty96LSC

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Location:
    Charlotte, NC
    #9
    I wondered this too. I just blew it off as a bug. Now I know it is in fact a bug. Thanks.
     
  10. Gray-Wolf macrumors 68030

    Gray-Wolf

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Location:
    Pandora, Home Tree
    #10
    All I have done in the situations, is reclick the edit button,and the edit I did is already saved.
     
  11. iJohnHenry macrumors P6

    iJohnHenry

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Location:
    On tenterhooks
    #11
    I saw that right away, with my first edit after I joined.

    Just a nice quirk, to remind me that we are all flawed.

    I expect just a minor correction for the image reference itself.
     
  12. alphaod macrumors Core

    alphaod

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Location:
    NYC
    #12
    I guess I never seen this before… never used Safari.
     
  13. bigandy macrumors G3

    bigandy

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Location:
    Murka
    #13
    [​IMG]

    :rolleyes:


    Yeah it's a bug. Let's move on.

    However, I hasn't seen it in quite a while.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page