I jailbroke before, but I'm having trouble upgrading

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by 2A Batterie, Mar 28, 2009.

  1. 2A Batterie macrumors 6502a

    2A Batterie

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Location:
    Out of a Suitcase, USA
    #1
    My iPhone is already jailbroken on 2.2. I'm trying to go to 2.2.1 iPhone software and have downloaded pwnage 2.2.5 and created my custome restore .ipsw file on my desktop. I connect my iPhone to my computer and put the phone in recovery mode. I hold the option key when I click the restore button in iTunes and then select the .ipsw file I created in pwnage (using simple mode). I keep getting the error message that the iPhone could not be restored and an unknown error occurred (1600). Any idea what gives?
     
  2. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #2
    Put it in DFU mode, then give it a shot ;)
     
  3. 2A Batterie thread starter macrumors 6502a

    2A Batterie

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Location:
    Out of a Suitcase, USA
    #3
    Isn't that what I was doing? Doesn't DFU put it into restore mode? I got to that point, it just won't restore when I select the package.
     
  4. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #4
    When in this 'recovery mode', what did the screen on the iPhone look like?
     
  5. 2A Batterie thread starter macrumors 6502a

    2A Batterie

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Location:
    Out of a Suitcase, USA
    #5
    Well, I'm trying to enter DFU mode in pwnage and I keep on failing. I follow the instructions and it keeps on stopping and the point where I'm holding in the home and power buttons. Pwnage always gives me the error message right around the 5 second point of holding in home and power.
     
  6. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #6
    Hmm... Are you running OSX 10.5.6?
     
  7. 2A Batterie thread starter macrumors 6502a

    2A Batterie

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Location:
    Out of a Suitcase, USA
    #7
    Nope. 10.5.5

    I'm going to try to use a powered USB hub instead of directly connecting to my MacBook to see if that helps.
     
  8. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #8
    I think you need to use USB hubs with the late 2008 MacBooks too :eek:
     

Share This Page