I just got an error message installing a bumper...

Discussion in 'iPhone' started by StevenT42, Jun 26, 2010.

  1. StevenT42 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 9, 2010
    #1
    I kid you not. I installed a bumper and got this error message:

    [​IMG]

    Houston, we have a problem...

    - Steve
     
  2. barefeats macrumors 65816

    barefeats

    Joined:
    Jul 6, 2000
    #2
    When I put it on, it kept saying "slide to power off."
     
  3. kryten3000 macrumors regular

    kryten3000

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Location:
    Mohawk Valley
    #3
    the bumper does not interface with the inner workings of the iPhone. It therefore could not recognize you even did anything. I'm calling BS. :rolleyes:
     
  4. StevenT42 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 9, 2010
    #4
    Call it what you want. All I am reporting is what happened.
     
  5. MACis122 macrumors regular

    Joined:
    Jun 6, 2010
    #5
    i'm guessing it has something to do with covering the mic on top
     
  6. Dr Kevorkian94 macrumors 68020

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    SI, NY
    #6
    did u just take it off a dock to put the bumper on because sometimes when i do that that will pop up even if it will work with the phone.
     
  7. Givmeabrek macrumors 68040

    Givmeabrek

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Location:
    NY
    #7
    It's a joke, it's a joke!! Wow, everyone is way too serious...:D
     
  8. asleep macrumors 68040

    asleep

    Joined:
    Sep 26, 2007
    #8
    The bumper is trying to connect to the iPhone via Bluetooth & WiFi .....

    disable Bluetooth for proper bumper sync.
     
  9. StevenT42 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 9, 2010
    #9
    It had been off the docking cable for some time.

    And all the holes are lined up, including the mic.

    Very strange.
     
  10. elephunkman macrumors 65816

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Location:
    Boston
    #10
    I call BS.

    Make a video, if the bumper causes the issue, then it should happen again.
     
  11. br0adband macrumors 6502a

    br0adband

    Joined:
    Aug 29, 2006
    #11
    I gotta wonder if there's a potential shorting issue going on since the bump case has metallic buttons on it to mimic the volume ones it sits on top of/covers.

    There are just too many oddball things going on with various issues and the one thing in common that I've noted is the metal band that makes up the antennas...

    Defective by design...
     
  12. Doctorsti macrumors regular

    Joined:
    May 30, 2006
    #12
    now this is funny. One more reason I am glad I got some sense and canceled my AT&T order.
     
  13. StevenT42 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 9, 2010
    #13
    Now the message keeps popping up. No cables, headphones, anything...

    The only thing I've done is pair a Bluetooth headset to it, and it's turned off.

    And I'm not going to make a video...I don't have anything to prove here.
     

Share This Page