I need help!!!!

sweetsarah

macrumors newbie
Original poster
Jan 4, 2012
14
0
Ok, so I just jailbroke my phone recently for the first time. And well it froze yesterday and I forgot you could reset it, so I restored the whole thing, and now I cant find five column springboard in cydia.. does anyone know why or how I can get a five column springboard? Also the popup color changer is missing too.

Another thing, the theme works fine, but when I open a folder with multiple apps in it, my old background shows up... anyone know how to change it?

Thank you so much!
 

eastercat

macrumors 68040
Mar 3, 2008
3,323
7
PDX
What do you mean by restore? Because if you actually restored it, then you erased the jb and need to do it all over again.
 

sweetsarah

macrumors newbie
Original poster
Jan 4, 2012
14
0
Oh yeah, I guess I wasnt clear.. I did restore it, and then re-jailbroke it, and it's not in cydia for some reason
 

maturola

macrumors 68040
Oct 29, 2007
3,863
1
Atlanta, GA
ummm I looked on google, thanks. it's not coming up in my cydia
I just checked and Five-Column Springboard is there, I just did a search for Five-Colums.

Check the sources on Cydia to make sure the default one are there in case something went wrong on your install
 

sweetsarah

macrumors newbie
Original poster
Jan 4, 2012
14
0
I have the five icon dock, but the five column springboard isn't showing up in the search. It was there the first time I jailbroke it, and it worked fine. Now it's not... I should have all the original sources. Which one has the five column springboard?
 

wpotere

Guest
Oct 7, 2010
1,533
1
I have the five icon dock, but the five column springboard isn't showing up in the search. It was there the first time I jailbroke it, and it worked fine. Now it's not... I should have all the original sources. Which one has the five column springboard?
Refresh your sources....
 

kdesign7

macrumors 6502a
Feb 1, 2010
646
3
earth, for now.
I have the five icon dock, but the five column springboard isn't showing up in the search. It was there the first time I jailbroke it, and it worked fine. Now it's not... I should have all the original sources. Which one has the five column springboard?
Ya.. open Cydia.. Click the Changes - and let it refresh. It's there, I can see it.. Also, make sure you Added the REPO that has the Tweak (just incase you dont have the repo)
 

sweetsarah

macrumors newbie
Original poster
Jan 4, 2012
14
0
I refreshed the sources, and the changes, it wasn't in there. Whats the source for the repo? I'm not sure if I have that or not
 

wpotere

Guest
Oct 7, 2010
1,533
1
I refreshed the sources, and the changes, it wasn't in there. Whats the source for the repo? I'm not sure if I have that or not
Should be in the default ones. If it isn't there, then there is something wrong with your Cydia install.

You might try restoring and JB'ing again.
 

kdesign7

macrumors 6502a
Feb 1, 2010
646
3
earth, for now.
I refreshed the sources, and the changes, it wasn't in there. Whats the source for the repo? I'm not sure if I have that or not
The Repo is... ModMyi -- Which i do believe is a default repo. Check your Repos... Manage / Sources -- look for ModMyI.. is it there?

Also... when your searching.. search for "Five-Column Springboard" and hit enter... Sometimes search results dont appear in the LIVE search, you need to hit enter... :)

Hopefully this helps ya out bud.

-Kelland
 

ericrwalker

macrumors 68030
Oct 8, 2008
2,812
3
Albany, NY
When I saw a name like sweetsarah, I couldn't help remembering some advice I read online once that the best way to get help online is by creating a girly name so everyone thinks you're a girl.

Not saying you're not a girl, you may be but I might start trying that. :D
 

sweetsarah

macrumors newbie
Original poster
Jan 4, 2012
14
0
The Repo is... ModMyi -- Which i do believe is a default repo. Check your Repos... Manage / Sources -- look for ModMyI.. is it there?

Also... when your searching.. search for "Five-Column Springboard" and hit enter... Sometimes search results dont appear in the LIVE search, you need to hit enter... :)

Hopefully this helps ya out bud.

-Kelland
modmyi isn't there.. whats the source to add?
 

sweetsarah

macrumors newbie
Original poster
Jan 4, 2012
14
0
Yeah it says.. Did not find repository

The indicated repository could not be found. this is because you are trying to add a legacy installer repository (these are not supported) also, this interface is only capable of working with exact repository urls.
 

kdesign7

macrumors 6502a
Feb 1, 2010
646
3
earth, for now.
Yeah it says.. Did not find repository

The indicated repository could not be found. this is because you are trying to add a legacy installer repository (these are not supported) also, this interface is only capable of working with exact repository urls.
Wow - that is so strange...

I know by default the ADD Repo button applies HTTP:// already... I know this is silly to ask, but you didn't add HTTP://http://apt.modmyi.com ?
 

kdesign7

macrumors 6502a
Feb 1, 2010
646
3
earth, for now.
Nope. I dont understand, it worked the first time I jailbroke it
Mind taking a Screen Capture and uploading it?

(http://www.imageshack.com works great for free uploading)

If you could.. take a screen capture of the Sources... that way I can see what you have for courses and if you could.. Maybe CHanges... just to see if you have any pending... And.. Packages... u can just type them out if you like for this... cause I know the list can be long..

I just wanna get an idea of what might be causing this for ya bud.
 

sweetsarah

macrumors newbie
Original poster
Jan 4, 2012
14
0
sources
http://imageshack.us/photo/my-images/839/photo2ia.png/

changes
http://imageshack.us/photo/my-images/696/photo3ny.png/

packages
activator
addcallhistory
airplace sb settings
anylock app
applist
appscenter for notification
apt 0.7 https method
barrel
bigboss icon set
bitesms
bug fix: duplicate icons
bug fix: stuck pages
calendar for notification
color keyboard
cydelete
cydia installer
cydia translations
default hd sbsettings
fake operator
five icon dock
flashlight
islidetext
ismyflash
mobile substrate
music box
omnistat for notification
pandoraskips
pink battery hd
popup color themes
purple battery lockscreen
quickgoogle
sbsettings
sbsettingstoggles
serious sbsettings hd
snowlock
stampr
substrate safe mode
unlimtones
vivid
weekillbackground for notification
widgettask for notification
wifi passwords
winterboard
 

kdesign7

macrumors 6502a
Feb 1, 2010
646
3
earth, for now.
sources
http://imageshack.us/photo/my-images/839/photo2ia.png/

changes
http://imageshack.us/photo/my-images/696/photo3ny.png/

packages
activator
addcallhistory
airplace sb settings
anylock app
applist
appscenter for notification
apt 0.7 https method
barrel
bigboss icon set
bitesms
bug fix: duplicate icons
bug fix: stuck pages
calendar for notification
color keyboard
cydelete
cydia installer
cydia translations
default hd sbsettings
fake operator
five icon dock
flashlight
islidetext
ismyflash
mobile substrate
music box
omnistat for notification
pandoraskips
pink battery hd
popup color themes
purple battery lockscreen
quickgoogle
sbsettings
sbsettingstoggles
serious sbsettings hd
snowlock
stampr
substrate safe mode
unlimtones
vivid
weekillbackground for notification
widgettask for notification
wifi passwords
winterboard
Ok at breif lookage - everything seems fine... this is strange.


Ok try one more time to add the REPO


I found these ones.. they might help you

apt.modmyi.com

http://cydia.myrepospace.com/equipoi/

http://cydia.myrepospace.com/marsa-q/

I just did a general Google Search for "Five-Column Springboard Repo"

Hopefully, one of these will help you out?