I need to restore my Iphone so i can get it repaired!

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by derek1214, Apr 5, 2011.

  1. derek1214 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 30, 2011
    #1
    Hey everyone,
    I have the famous 1015 error loop. all of a sudden my iphone's wifi stopped working and I saw that it was still under warranty so i thought i would send it in for repair. I jailbroke and unlocked it so i need to get it back to factory settings so they don't know i did that. I have tried many different things but haven thad any luck getting it back to factory. I keep getting the 1050 error even when i use a tool to make that stop. Please help me, I need my phone back! Thanks
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    What kind of iPhone and did you install the iPad baseband to unlock it?
     
  3. derek1214 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 30, 2011
  4. lavrishevo macrumors 68000

    lavrishevo

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Location:
    NJ
    #4
    You tried putting the phone in DFU mode and restoring it in iTunes?
     
  5. jimbo1mcm macrumors 68000

    Joined:
    Mar 21, 2010
    #5
    Old Saying:

    Fools rush in where angels fear to tread. Now the OP needs someone to rescue him. Maybe with a little research and information gathering BEFORE he jailbroke the phone, the problem wouldn't have occurred or he would have a solution.
     
  6. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #6
    Did you install the 06.15.00 iPad baseband to unlock it or not?
     
  7. BlindMellon macrumors 65816

    BlindMellon

    Joined:
    Apr 4, 2011
    #7
    Older saying: if you don't have anything nice to say, say nothing
     
  8. derek1214 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 30, 2011
    #8
    I have tried DFU mode and is till get the error 1050. I believe it was the ipad 06.15.00 baseband but not sure how can i tell?
     
  9. BlindMellon macrumors 65816

    BlindMellon

    Joined:
    Apr 4, 2011
    #9
    settings > general > about. it's at the bottom: Modem Firmware. if it's ipad 06.15.00 you're really stuck.
     
  10. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #10
    You can tell by running F0recast but if you installed the ipad BB to unlock you cannot restore it to official firmware. You will always get those errors.
    You have to restore to custom 4.2.1 ipsw created with pwnage.
    Or downgrade it to official 3.1.3 firmware.
    Just download 3.1.3 from here: http://appldnld.apple.com.edgesuite...00202.pbnrt/iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore.ipsw

    And then hold the shift or option key down with your iphone plugged in to itunes and click restore.
    Then it will let you restore to that 3.1.3 you downloaded from above.
     
  11. derek1214 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 30, 2011
    #11
    yeah the baseband is 06.15.00 is there any way to get it back to a factory ispw? i dont want them to know i jailbroke and unlocked it. Thanks
     
  12. eastercat macrumors 68040

    eastercat

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Location:
    PDX
    #12
    When you installed the ipad bb, you screwed yourself. When the genius looks at your bb, they'll see the ipad bb. They'll know immediately that it had been jb/unlocked. You can't downgrade the bb, so forget the warranty service.
     
  13. Interstella5555 macrumors 603

    Interstella5555

    Joined:
    Jun 30, 2008
    #13
    Why not? If you're voiding the warranty you may as well accept the consequences that come with it.
     

Share This Page