i phone 3g housing question

Discussion in 'iPhone' started by jkeating2005, Jun 23, 2009.

  1. jkeating2005 macrumors regular

    Joined:
    Mar 27, 2009
    #1
    i replaced the housing on my 3g and put it back together. all the connections are connected. but my screen and anytthing connected to it isnt working now?

    has anybody else had this trouble?

    a little peice of plastic came off the connection for ribbon cable 3.

    help. please. my phone rings but i cant see anything or answer it
     
  2. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    Sounds like something broke in the ribbon cable and/or you don't have all of the connections correctly seated.
     
  3. jkeating2005 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 27, 2009
    #3
    would that one cable cause all of the things to not work. the home button, touch on the screen, the speaker....etc?
     
  4. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #4
    I dunno, I'm not about to take my phone apart. I'm just stating the obvious, those features worked before you disassembled the phone now they don't and you mentioned something broke on a ribbon cable, so its either that or you failed to properly connect something else.
     
  5. jkeating2005 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 27, 2009
    #5
    the connector that the ribbon cable connects two had a little plastic peice come off. not the ribbon cable itself.

    thank you for your help.

    has anyone replaced there back housing?
     

Share This Page