iBook G4 youtube problem.

Discussion in 'PowerPC Macs' started by jrsx, Nov 2, 2013.

  1. jrsx macrumors 65816

    jrsx

    Joined:
    Nov 2, 2013
    Location:
    Tacoma, Washington
    #1
    So I am having this annoying issue on my iBook G4 on youtube. I have tenfourfox, safari, and camino installed, and whenever I go to youtube on safari or camino, the youtube video plays, but there are no pause/play and volume controls (tenfourfox can't use flash, so there is no known error with it). They work and can be pressed, but they aren't visible. I noticed this started happening after I upgraded java to its highest. Its really annoying, and I can't figure out how to stop this. Viewing in HTML5 works on safari and shows all the controls, but when using flash, it doesn't. :confused:
    Thanks in advance!
    -jrsx
     
  2. 53kyle macrumors 65816

    53kyle

    Joined:
    Mar 27, 2012
    Location:
    Sebastopol, CA
    #2
    If html5 works, why not use that? Have you reinstalled flash and java?
     
  3. jrsx thread starter macrumors 65816

    jrsx

    Joined:
    Nov 2, 2013
    Location:
    Tacoma, Washington
    #3
    Thanks for the fast reply! I reinstalled java a few mins ago, and that didn't help. I have no idea how to install flash. The reason I can't just use HTML5 is that it isn't supported on Camino, and runs pitifully on tenfourfox.
     
  4. 53kyle macrumors 65816

    53kyle

    Joined:
    Mar 27, 2012
    Location:
    Sebastopol, CA
    #4
  5. jrsx thread starter macrumors 65816

    jrsx

    Joined:
    Nov 2, 2013
    Location:
    Tacoma, Washington
    #5
    I will see what I can do and get back to you as soon as I can! Thanks for your help!
     
  6. jrsx, Nov 3, 2013
    Last edited: Nov 3, 2013

    jrsx thread starter macrumors 65816

    jrsx

    Joined:
    Nov 2, 2013
    Location:
    Tacoma, Washington
    #6
    OK! Thanks! The install worked, and youtube doesn't have an issue any more! Thanks!
     

Share This Page