ichat sound is missing HELP!! Please

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by suchanoob, Aug 22, 2009.

  1. suchanoob macrumors newbie

    Joined:
    Feb 21, 2009
    #1
    ok so i just noticed that my ichat sound when im in a video chat has disappeared. its been missing for like 4 days, and i havent been able to fix the problem

    during video chatting. if im iming someone i dont get an sound alert to know they have sent me a message i get the number but i dont get the popping sound that you get when your iming AND also in video chat. and it all of a sudden stopped working.

    just to let you all know..its not the regular sound when iming its like a "pop" :D

    Please help!:confused:
     
  2. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #2
    3rd-party webcam, external iSight, or internal iSight?
     
  3. suchanoob thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 21, 2009
    #3
    um isight...but the sound isnt working not the vid..just in case u didnt get that.
     
  4. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #4
    Yep. Is it one that is built-in, or is it the old iSight camera that you set on the top of your monitor? Driver-wise it shouldn't make a difference, but it might.

    Check System Preferences/Sounds/Input for the proper source to see if it has been changed to something else.
     
  5. suchanoob thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 21, 2009
    #5
    built in..i have the aluminum macbook early 09
     
  6. suchanoob thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 21, 2009
    #6
    OMG i think i have like confused u and myself...the sound is working...im talking about the chat sound you here when uve received a new message...but not the regular one ...the one that you hear when in video
     

Share This Page