iPhone iCleaner Pro

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by LaynieGorilla, Feb 13, 2014.

  1. LaynieGorilla macrumors 6502

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Location:
    PA
    #1
    If you have issue with your phone while being jailbroken, will a good cleaning from iCleaner Pro work just as good as a restore and re-jailbreak? Or does it not clean everything? Just curious since 7.1 is around the corner.
    Also is iCleaner pro a top app or is something better out there in Cydia?
     
  2. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #2
    iCleaner is the best utility for cleaning out junk/temp/cache files. Sometimes it can resolve minor issues. But it is no where close to replicating a clean restore. For that, you will want to use iLEX RAT. Not sure if it's been updated for iOS 7 but I'm sure there's a post here discussing it. Or search google.

    If you are having issues or think you are on the verge of issues, just restore and re-jailbreak now before Apple stops signing 7.0.4 and pushes 7.1.
     
  3. braddick macrumors 68040

    braddick

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Location:
    Encinitas, CA
    #3
    A single lesson I just learned today (!) don't use it more than every few weeks.

    An experienced member here ( ;) ) told me so and a google search confirmed it!

    (((I love these forums!)))
     
  4. Am3r1ca16 macrumors 6502a

    Am3r1ca16

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Location:
    New York City
    #4
    What do you mean? Why?
     
  5. braddick macrumors 68040

    braddick

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Location:
    Encinitas, CA
    #5
    Using it too much is akin to wolfing down a six pack of Twinkies and washing down all that golden gooey paste with a 22oz tall Pabst Blue Ribbon.
     
  6. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #6
    Haha glad you read up on it :)

    ----------

    He's referring to this thread. There are older ones too. And google will have additional info too obviously.

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=18769374#post18769374
     
  7. LaynieGorilla thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Location:
    PA
    #7
    Thanks! I probably will try to restore this weekend just to be safe and fresh before the update, but just out of curiosity what symptoms displayed would tell you if you're on the verge of issues?
     
  8. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #8
    There isn't any particular list. It's more of a string of events:

    Low memory crashes>troubleshooting(updating tweaks)>springboard crashes>more troubleshooting(disabling/removing tweaks)>no solution>rage/pulling out hair>posting on macrumors forums>hating all replies and waiting for the answer you want to hear>never receiving said answer>throw hands up>restore from backup to the current firmware>hope no bad traces come through on backup>if bad traces exist, restore as new>hope that said current firmware is still jailbreakable

    This seems to be a typical string of events :D
     
  9. LaynieGorilla thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Location:
    PA
  10. Am3r1ca16 macrumors 6502a

    Am3r1ca16

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Location:
    New York City
    #10
    are you stu[id?
     
  11. braddick macrumors 68040

    braddick

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Location:
    Encinitas, CA
    #11
    Well, I know how to use proper punctuation and spelling, if that's any indication.
     
  12. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #12
    Semi restore for iOS 5.0-7.0.5 is also being worked on: http://semi-restore.com/index7.html
     
  13. Am3r1ca16 macrumors 6502a

    Am3r1ca16

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Location:
    New York City
    #13
    No, I purposely wrote stu[id like that for a reason.You think i care how i type in a forum? LOL Nice try, idiot. Go troll somewhere else.
     
  14. braddick macrumors 68040

    braddick

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Location:
    Encinitas, CA
    #14
    Don't be angry. I am sure there are people in your life that care about you and enjoy your whimsical misuse of the English language.
     
  15. Am3r1ca16 macrumors 6502a

    Am3r1ca16

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Location:
    New York City
    #15
    Don't worry seems like nobody takes you seriously in life or your fail English skills. Keep on trolling.
     
  16. nwmtnbiker macrumors 68000

    nwmtnbiker

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Location:
    Fidalgo Island
    #16
    I ran iCleanerPro just now and am still seeing pointless posts. Did I do something wrong?

    *Please take your conversation to private messages:).
     
  17. Am3r1ca16 macrumors 6502a

    Am3r1ca16

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Location:
    New York City
    #17
    i used icleaner and it cleared up a gig :D
     
  18. Superman80 macrumors regular

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Location:
    London
    #18
    I keep getting an update notification for Icleaner 7.1.3-1 but nothing is showing in Cydia, anyone else have this issue?

    (im using the basic one not the pro version)
     
  19. Slumpey macrumors regular

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Location:
    Charlotte
    #19
    You have to get it from the developer's repo....

    Repo URL: http://exile90software.com/cydia/
     
  20. Superman80 macrumors regular

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Location:
    London
    #20
  21. budmonster macrumors regular

    Joined:
    Sep 20, 2013
    Location:
    Pittsburgh, PA
    #21
    When I open up iCleaner Pro everything is checked except "Cydia sources" and "Unused dependices". What are they and when should I check them? Is there guide/FAQ on what each setting is/does?
     
  22. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #22
    it's in the description page of icleaner pro; do you not check out the description of apps/tweaks before you install something?
     
  23. budmonster macrumors regular

    Joined:
    Sep 20, 2013
    Location:
    Pittsburgh, PA
    #23
    I do I must of missed it. Cydia hasn't been working for me properly lately.
     

Share This Page