iCloud not in my system preferences?

Discussion in 'Apple Music, Apple Pay, iCloud, Apple Services' started by TC400, Jun 26, 2012.

  1. TC400 macrumors 6502a

    TC400

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Location:
    Pittsburgh, Pennsylvania
    #1
    Im running the latest version 10.7.4 and it says on the website 10.7.2 or later. Why is it not in my system preferences?:confused:
     

    Attached Files:

  2. utahman130 macrumors 6502a

    utahman130

    Joined:
    Jun 7, 2012
    #2
    Try restarting
     
  3. TC400 thread starter macrumors 6502a

    TC400

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Location:
    Pittsburgh, Pennsylvania
    #3
    That didn't work :(
     
  4. utahman130 macrumors 6502a

    utahman130

    Joined:
    Jun 7, 2012
    #4
    Do you have an iDevice? Have you ever synced it with your computer? What iOS version is your iDevice running if you have one? Do you have an icloud.com account? Have you ever visited icloud.com on that computer?
     
  5. TC400 thread starter macrumors 6502a

    TC400

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Location:
    Pittsburgh, Pennsylvania
    #5
    I have a iPd 2 iPhone 4 anda 4th gen iPod touch. All running the latest version.
     
  6. ugahairydawgs macrumors 68020

    ugahairydawgs

    Joined:
    Jun 10, 2010
    #6
    That is....odd

    If a restart didn't fix it I think a call to tech support is in order (or take it in to the Genius Bar if you have one close).
     
  7. chrfr macrumors 603

    Joined:
    Jul 11, 2009
    #7
    It's possible to hide specific preference panes. Select "show all preferences" from the view menu, or use command-L to show them all. If that doesn't work, it may have been deleted, so just reinstall the 10.7.4 combo update and it should come back.
     
  8. TC400 thread starter macrumors 6502a

    TC400

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Location:
    Pittsburgh, Pennsylvania
    #8

    I may have to reinstall 10.7.4 because its not there
     
  9. DutchAmerican macrumors member

    Joined:
    Jun 26, 2012
    Location:
    Drunen, Netherlands
    #9

    Take it to Genius Bar or call Tech-support. A friend of mine had the same problem and he couldn't fix it himself.

    Maybe someone else has a solution, but this is my advice!;)
     
  10. TC400 thread starter macrumors 6502a

    TC400

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Location:
    Pittsburgh, Pennsylvania
    #10
    Now that I upgraded to 10.8 its there ;)
     

Share This Page