iCloud photo library on iPhone white circle with !

Discussion in 'iOS 9' started by MrMister111, Mar 16, 2016.

  1. MrMister111 macrumors 68000

    Joined:
    Jan 28, 2009
    #1
    I have iCloud photo library enabled. Everything is uploaded to iCloud via my iMac and I use Photos app.

    However on my iPhone, all up to date, loads of photos show a white circle with a ! inside. This is on 4G and WiFi at home.

    It sits there won't do anything. I'm worried why they wont.

    I've restarted, airplane on/off, WiFi on/off. I don't really want to have to turn off iCloud photo library on my iPhone if possible, I had to in the past for a different problem and it took ages to get all pics on again.

    Anyone help? They seem to be there on the iMac?
     
  2. Hermes Monster macrumors 65816

    Hermes Monster

    Joined:
    May 4, 2010
    Location:
    UK
    #2
    I don't have iCloud photo turned on anymore ..but is this the thing where the photo isn't actually on your phone, there's just a thumbnail of it? If you actually click on the image does it load?
     
  3. MrMister111, Mar 18, 2016
    Last edited: Mar 18, 2016

    MrMister111 thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Jan 28, 2009
    #3
    No it doesn't load. others do and don't have the circle + ! on, your correct though it uses a thumbnail,, if you click on it, its blurry while downloading then can see it fully. Normally.

    These ones aren't though, you click on the and nothing happens

    **edit**
    just discovered why after looking on my iMac again. These are actually videos that are still in *.mts format from my camera. Photos on iPhone has generated a thumbnail of them, but can't play them, whereas my iMac can!

    I'll need to convert them all into format that iPhone can play for better compatibility.
     
  4. Max(IT) Suspended

    Max(IT)

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Location:
    Italy

Share This Page