IE9 issues with Me.com

Discussion in 'Apple Music, Apple Pay, iCloud, Apple Services' started by Lucky736, Nov 19, 2011.

  1. Lucky736 macrumors 6502a

    Lucky736

    Joined:
    Jan 18, 2004
    Location:
    US
    #1
    Anyone else unable to access the site? Looks like it is loading then ends up constantly refreshing.

    Seems to have just started yesterday.
     
  2. SandboxGeneral Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Orbiting a G-type Main Sequence Star
    #2
    Wirelessly posted (iPhone 4S: Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

    You're better off using Firefox to access the site. I don't think Apple built any support for IE.
     
  3. PNutts macrumors 601

    PNutts

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Location:
    Pacific Northwest, US
    #3
    Slow as usual, but no issues. IE9 ver. 9.0.8.112.16421 on Windows 7 Ultimate SP1 x64.
     
  4. szolr macrumors 6502

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Location:
    London, UK
    #4
    Aww... IE 9. That's the browser that's not cross platform in any sense of the word. The browser that doesn't even work on all versions of Windows. :p It sucks basically. Use Chrome on Windows. Problem sorted.
     
  5. Lucky736 thread starter macrumors 6502a

    Lucky736

    Joined:
    Jan 18, 2004
    Location:
    US
    #5
    They changed something on the site and it didn't get along with the old cookie, big shock. Back to working again, just had to delete all cookies and so it's a pain. Lol.
     
  6. SandboxGeneral Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Orbiting a G-type Main Sequence Star
    #6
    Looks like I was wrong :eek:, Apple does have support for IE, right here on their support page.
     

Share This Page