If I buy a Mac Mini...

Discussion in 'Mac mini' started by Pamani, Oct 3, 2008.

  1. Pamani macrumors regular

    Pamani

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    California
    #1
    Can i clone everything in my MBP to the Mac mini? My MBP is from the company I work for and they loaded Vm Fusion and other good Apps that I would like to use. so will I be able to do this? Thanks.
     
  2. PcBgone macrumors 6502

    PcBgone

    Joined:
    Feb 3, 2008
    #2
    I hope you intend to purchase those apps to use on your mini. If you dont plan on doing that then any answer here is moot as it is illegal.
     
  3. dubhe macrumors 65816

    dubhe

    Joined:
    May 1, 2007
    Location:
    Norwich, UK
  4. nos macrumors member

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Location:
    Leuven, Belgium
    #4
    Hm, that's not exactly true, some software may be installed on two machines.
    It's a good idea to clone it opposed to install it, provided that your system is in good condition.
     
  5. Pamani thread starter macrumors regular

    Pamani

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    California
    #5
    then i guess im not doing it... with that said can i get a thread lock. i dont need a bunch of other post telling me how illegal it is cause i know. thanks.
     
  6. Lord Zedd macrumors 6502a

    Lord Zedd

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Location:
    Denver, Colorado
  7. iGrant macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Location:
    Ridgeway
    #7
    Yeah, I would avoid doing that completely. What is the software that you use on work Mac that you want on your Mac Mini? I sure users in this forum can point you to a good place to buy the software at a reasonable price!


    -iGrant
     
  8. lamadude macrumors 6502

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Location:
    Brussels, BE
  9. rpaloalto macrumors 6502a

    rpaloalto

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Location:
    Palo Alto CA.
    #10
    I would ask your tech department or IT guys at work to install it for you. Since most likely you will be using your own computer to do company work. They probably have multiple licensees.
     
  10. Lord Zedd macrumors 6502a

    Lord Zedd

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Location:
    Denver, Colorado
    #11
  11. phifer8390 macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #12
    This may not help you Pamani, but I was curious about something like this. I want to upgrade the hard drive in my imac and I was curious if I made a backup using time machine if I could just restore it to my new hard drive? Thanks
     

Share This Page