ijailbreak 0.6 vs Ziphone 2.6b

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by zumpy, Mar 15, 2008.

  1. zumpy macrumors member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    #1
    Is there a decided advantage to using one over the other?
    It is always nice to have a choice, but sometimes competing software leads to hastily put together code.
    Can anyone explain the differences between the two?
    I hesitate to ask for a recomendation, but if one is offered it would be welcomed.
    Thanks

    zumpy
     
  2. dagored macrumors 65816

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Location:
    Florida
    #2
    They are one in the same. They even collaborated on them . Read the site. They both work. I used Ziphone on mine and ijailbreak 0.6 on my wifes. Both work great.
     
  3. AriX macrumors 6502

    AriX

    Joined:
    Jan 8, 2007
    #3
    They have some differences, such as mine adds AFC2 support, and if you have an iPod touch mine can add the App pack to it for free (The $20 January Software Upgrade) :)

    (Mine is iJailBreak)
     
  4. dagored macrumors 65816

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Location:
    Florida
    #4
    And, my wife got the apps. Thank you.
     
  5. zumpy thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    #5
    Thanks for the replies

    I apreciate the replies. Good to know they both work well.

    zumpy
     
  6. Four20 macrumors 6502a

    Four20

    Joined:
    Sep 22, 2007
  7. coreanomac macrumors member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Location:
    Connecticut
    #7
    Tonight I will try the "ijailbreak 0.6".

    Because I try the ZiPhone from a recently updated 1.1.4 iPOD Touch and nothing happends, in the process it get stuck and I have to Kill the process. (anyone knows something about this problem?).
     
  8. Symtex macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 27, 2005
    #8

    I used ZiPhone 26.b, Go to advanced option and click on Fixed NVRAM then Click on Jailbrake by pressing the Itouch button. Works like a charm. took me 2 minutes.
     
  9. coreanomac macrumors member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Location:
    Connecticut
    #9
    "click on Fixed NVRAM"... Where is that?

    [​IMG]
     
  10. Symtex macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 27, 2005
    #10
    I was using the windows version.sorry
     
  11. coreanomac macrumors member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Location:
    Connecticut
    #11
    No problem...
     

Share This Page