ijailbreak for 1.1.3

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by dagored, Jan 26, 2008.

  1. dagored macrumors 65816

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Location:
    Florida
    #1
  2. heyjude421 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2004
    #2
    worked PERFECTLY for me on a JB 1.1.1 ipod touch

    i feel so dirty
     
  3. Jahfer macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2007
    #3
    ok so i think i messed up some part of the instructions...once i downloaded the soft upgrade in installer, it told me to hold the sleep/wake button and the home button until it turned on...I did this thinking, "wont this put it into restore mode" and sure enough, it did...could someone please clarify this step for me as i obviously didnt understand it correctly
     
  4. pmarcovi macrumors newbie

    Joined:
    Nov 17, 2007
    #4
    Works great!

    From JB 1.1.2 -> JB 1.1.3 + iPhone Apps
     
  5. Mystikal macrumors 68020

    Mystikal

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Location:
    Irvine, CA
    #5
    You MIGHT HAVE held the button for too long.
     
  6. Mystikal macrumors 68020

    Mystikal

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Location:
    Irvine, CA
    #6
    Blew screw IJB and macs only.

    Gotta use the other method.
     
  7. Prijun macrumors newbie

    Joined:
    Jan 27, 2008
    #7
    how do i use this? do i download it to my comp?
     
  8. norbiu macrumors member

    Joined:
    Aug 23, 2007
  9. dagored thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Location:
    Florida
  10. dagored thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Location:
    Florida
    #10
  11. norbiu macrumors member

    Joined:
    Aug 23, 2007
    #11
    I tried this one and it worked great. Too bad I can't seem to connect to mail.app. It says I didn't enter a password.

    EDIT: Fixed it.

    In installer, add the following new Source repository:

    http://sleepers.net/iphonerepo

    Then, install "113 Mail Fix".
     
  12. nukiduz macrumors 6502

    nukiduz

    Joined:
    Apr 23, 2006
    #12
    Jailbreak ok but there's a language issue

    My iPod's language was spanish untill I jailbroke 1.1.3 with iJailbreak. It worked everything fine but now I can't put it back to spanish. If I choose English, the UI shows in english but if I get back to spanish it still shows in english. If I change to german, all the menus go german but if I change back to spanish, it keeps german. Kind of weird...
    Do anyone know how to solve this?
     
  13. heyjude421 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2004
    #13
    i lied; it wasn't perfect

    can't play videos i purchased from iTunes

    oh well
     
  14. Mystikal macrumors 68020

    Mystikal

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Location:
    Irvine, CA
    #14
    You need to go from 1.1.1 to 1.1.2 to 1.1.3
     
  15. kovy17 macrumors member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    #15
    quick question

    i have a 1.1.1 jailbreaked ipod touch. so all i have to do is connect and click jailbreak or do i have to do something else cause its been saying downloading os for maybe 20-25 mnutes. PLEASE RESPOND
     
  16. Mystikal macrumors 68020

    Mystikal

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Location:
    Irvine, CA
    #16
    GO TO 1.1.2 THEN DO IT!
     
  17. kovy17 macrumors member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    #17
    ?

    is there an i jailbreak for power pc macs that does 1.1.1 to 1.1.2 jailbreak
     
  18. heyjude421 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2004
    #18
    Yeah I know. I was never successful going from 1.1.1 to 1.1.2 the first time around, so I'm just going to deal with it. It's just two videos anyway.
     
  19. Jahfer macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2007
    #19
    WHat you have to do is connect ur ipod, download the "soft update for 1.1.3" when it asks you and let it do its thing. you dont have to touch it or anything...just let it run. thats about it
     
  20. Texas04 macrumors 6502a

    Texas04

    Joined:
    Jul 2, 2005
    Location:
    Texas
    #20
    My DRM'ed music does not work now... (worked at first) going to go ahead and go to 1.1.1 > 1.1.2 > 1.1.3...


    Also, WE HAVE THE PHONE APP! ??? If you go into your music, then double tap the home button, the iPhone phone app will come up... you can dial but you cant actually call... just a cool easter egg :).

    Edit: This Fix Worked.
     
  21. drugs! macrumors regular

    Joined:
    Jul 21, 2007
    #21
    worked great except for the faux gps in google maps not working... which may be unrelated
     

Share This Page