ileopard on SL?

Discussion in 'macOS' started by Jongewehr, Sep 1, 2009.

  1. Jongewehr macrumors 6502

    Joined:
    May 1, 2009
    #1
    has anyone used ileopard on SL an does it work
     
  2. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #2
    It does not work. Attempting to install it will force you to reinstall OS X.
     
  3. Jongewehr thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 1, 2009
    #3
    oh thankyou! haha, any other app to get the itunes style sidebar an buttons.
     
  4. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #4
    Not yet.
     
  5. Jongewehr thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 1, 2009

Share This Page