im about to cry =[, sync issues related.

Discussion in 'iPod touch' started by iJosh, Dec 6, 2007.

  1. iJosh macrumors newbie

    Joined:
    Dec 6, 2007
    #1
    so i jailbroke my ipod yesterday, excited to be able to have games (most of all TTR). I downgraded back to version 1.1.1 and that all went good. I plugged my ipod back it and it was fine, then I unplugged it again and now every time i plug it nothing happens. windows says its now an unknown device. im seriously about to cry because I just did the reset all content thing and i have nothing on it anymore, thinking that it may help my sync issues that i read somewhere about. people PLEASE help a lil 15 year old boy on the verge of tears!!
     
  2. iJosh thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 6, 2007
    #2
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (Danger hiptop 4.4; U; AvantGo 3.2))

    okay, well I restarted my computer with the touch connected and then the "found new hardware" thing came up but then it said unknown device, what do I do to fix this?? im feeling a lil betta but im still really upset. I just want my ipod to sync again!
     
  3. tdhurst macrumors 68040

    tdhurst

    Joined:
    Dec 27, 2003
    Location:
    Phoenix, AZ
  4. iJosh thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 6, 2007
    #4
    okay im fine now. i just really want my ipod to get my stuff back. so can someone reply with something actually helpful?!
     
  5. Zwhaler macrumors 603

    Zwhaler

    Joined:
    Jun 10, 2006
    #5
    Sigh, have you tried holding the home and sleep/wake button for about half a minute while the iPod is plugged in? If you reset it a different way, let us know.
     
  6. evinecz macrumors newbie

    evinecz

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Location:
    Jamaica
  7. iJosh thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 6, 2007
    #7
    problem FIXED. usb port issue, syncing now. Tried all the ports and one of them actually worked! im mega thrilled.
     

Share This Page