iMac and 3d

Discussion in 'iMac' started by 3runjosh, Nov 29, 2010.

  1. 3runjosh macrumors member

    Joined:
    Dec 7, 2008
    #1
    So I am currently using modo401 and thinking about learning cinema4d. I am using a mac pro 2008 quad and it is fairly good for a novice 3d user like myself. I am more interested in the product viz so animation won't come into it probably much if at all (just still images) I am wondering if the current 27" imacs are up to the power for 3d these days?
     
  2. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #2
    Yes, they are, unless you have really complex scenes with lots and lots of polygons (millions after millions).

    I could even use 3D Studio Max in VMWare Fusion and open a highly detailed model on an older 2GHz Mac with a 128MB GPU and it was quite alright.
     
  3. 3runjosh thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 7, 2008
    #3
    Thanks a lot! I am slowly planning my future and the iMac seems very fitting
     
  4. biggd macrumors 6502

    biggd

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Location:
    Calgary
    #4
    Depends on how long u plan to use it.
    2yrs after u buy it will it still be able to used the latest 3D program?
     

Share This Page