iMac Bricked After Lost Mode!!

Discussion in 'iMac' started by OJCDEV, May 28, 2015.

  1. OJCDEV macrumors member

    Joined:
    Dec 20, 2013
    #1
    i put my iMac in lost mode and set a 6 digit code using my iPhone app. When i went to put the code in my iMac it says 'Wrong Passcode. Try again.' and that is all that is displayed. After a restart it says 'Your computer is disabled. Try again in 60 minutes.' and then counts down. Once the countdown is over it immediately says 'Wrong passcode. Try again'.

    I am really stuck here and any help would be appreciated.


    (Running 10.10.3 - Late 2010 iMac)
     
  2. MagicBoy macrumors 68040

    MagicBoy

    Joined:
    May 28, 2006
    Location:
    Manchester, UK
  3. OJCDEV thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 20, 2013
    #3
    It was to restrict access.
     
  4. MagicBoy macrumors 68040

    MagicBoy

    Joined:
    May 28, 2006
    Location:
    Manchester, UK
    #4
    Well you succeeded! :D

    Sorry, couldn't resist.
     
  5. OJCDEV thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 20, 2013
    #5
    any help?
     
  6. MagicBoy macrumors 68040

    MagicBoy

    Joined:
    May 28, 2006
    Location:
    Manchester, UK
    #6
    Guess the passcode you input incorrectly, or phone Apple.
     
  7. TONY_C macrumors newbie

    TONY_C

    Joined:
    Jun 9, 2015
  8. Samuelsan2001 macrumors 603

    Joined:
    Oct 24, 2013
    #8
    Phone apple is the only answer. Or if you have an up to date backup reinstall OSX.
     

Share This Page