Imac Keeps turning off when in use

jeremycrook

macrumors newbie
Original poster
Nov 21, 2009
13
0
Stokenchurch
Hi All

My 20inch Imac which is running Snow Leopard and has been running fine for a long time now.

It has just started to turn it self off then re start up on its own about 1 or 2 minutes later and then some times I just can't get it to turn back on again.

I think it could be the psu?

If any one has had the same problem? or any suggestions I would be very greatful.

Cheers for looking
 

jeremycrook

macrumors newbie
Original poster
Nov 21, 2009
13
0
Stokenchurch
Hi again

Here is what the console says when it is happen?

Does this mean anything to anyone?


14/12/2009 17:18:51 com.apple.launchd[1] *** launchd[1] has started up. ***
14/12/2009 17:19:09 com.apple.launchd.peruser.501[75] (com.apple.ReportCrash) Falling back to default Mach exception handler. Could not find: com.apple.ReportCrash.Self
14/12/2009 17:19:10 com.apple.launchd.peruser.501[75] (com.apple.Kerberos.renew.plist[96]) Exited with exit code: 1
14/12/2009 17:19:11 [0x0-0xa00a].com.skype.skype[104] Main starting with pid 104 parent pid 75
14/12/2009 17:19:13 com.apple.launchd.peruser.501[75] (com.apple.CSConfigDotMacCert-jez@me.com-SharedServices[99]) Exited with exit code: 1
14/12/2009 17:33:15 com.apple.launchd[1] *** launchd[1] has started up. ***
14/12/2009 17:33:38 com.apple.launchd.peruser.501[76] (com.apple.ReportCrash) Falling back to default Mach exception handler. Could not find: com.apple.ReportCrash.Self
14/12/2009 17:33:45 com.apple.launchd.peruser.501[76] (com.apple.Kerberos.renew.plist[97]) Exited with exit code: 1
14/12/2009 17:36:19 com.apple.launchd[1] *** launchd[1] has started up. ***
14/12/2009 17:36:42 com.apple.launchd.peruser.501[77] (com.apple.ReportCrash) Falling back to default Mach exception handler. Could not find: com.apple.ReportCrash.Self
14/12/2009 17:36:49 com.apple.launchd.peruser.501[77] (com.apple.Kerberos.renew.plist[97]) Exited with exit code: 1
14/12/2009 17:36:52 com.apple.launchd.peruser.501[77] (com.apple.CSConfigDotMacCert-jez@me.com-SharedServices[100]) Exited with exit code: 1
14/12/2009 17:36:58 [0x0-0xa00a].com.skype.skype[105] Main starting with pid 105 parent pid 77
14/12/2009 17:37:01 Skype[105] SkypeApplication::init called

Thanks in Advance:confused:
 

Similar threads

Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.