IMac Loading Issue

Discussion in 'iMac' started by dandare91, Oct 18, 2011.

  1. dandare91 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2011
    #1
    Hi Guys,

    I have Bootcamp installed running XP pro,

    I used it last night with no issue and shut down as normal with out any issues.

    This afternoon i have gone to turn it on it has started to load in XP and displayed that it was not shut down correctly ect ect so i tried all the options safe mode,last config ect. and it trys to load it but flash a blue screen with some yellow writing ( cant read it its to fast) before it reboots and goes back to the same thing.

    I have tried pushing F8 and use the other options to no avail.

    i have tried holding the option key but it seems to do nothing i did have a push with some buttons and got to a white screen with the earth on it and a white screen with a folder with a question mark....

    to me this doesnt seem good im not the smartest bloke with macs but i think the hard drive might be a gonner... any other idea advice on what it might be or how to fix it?

    Thanks
     
  2. derbothaus macrumors 601

    derbothaus

    Joined:
    Jul 17, 2010
    #2
    Windows forums. If you are running windows it is no longer a Mac and has to be troubleshot by Win users.
    For example: "Did you reinstall Windows yet?"
     
  3. dandare91 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2011
    #3
    Its running windows on bootcamp I switch beetween the two.
     
  4. derbothaus macrumors 601

    derbothaus

    Joined:
    Jul 17, 2010
    #4
    Bootcamp is just drivers and a partitioning agent for the hardware. It is not running "through" anything. It is Windows with all the benefits and pitfalls. I just thought you'd get a better response if you tried users who run Windows all the time.
     

Share This Page