iMac USB Ports not working?

Discussion in 'iMac' started by msw123307, Jul 27, 2008.

  1. msw123307 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 25, 2007
    #1
    My USB ports seem to be working on and off on my 24" iMac. Sometimes if i plug my external hard drive in, the icon will pop up on my desktop and then immediately afterwords i get the "device removal." This is when plugging it into the keyboard. It seems to work better when plugged into the back of the computer.

    Then today my camera wouldn't show up on my screen at all. I tried plugging it into my keyboard and into the back. Nothing. I just used the camera last week with no problems. I tried it on my PC and it worked fine. Any suggestions!!??
     
  2. ryanwarsaw macrumors 68000

    ryanwarsaw

    Joined:
    Apr 7, 2007
    #2
    I have the same problem. I dug around online and found that if you go into system profiler and click view>>> refresh it displays the disks. Not perfect but it is the only suggestion I have. The only other option I know of is to reboot.
     
  3. msw123307 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 25, 2007
    #3
    thanks. yeah i tried rebooting..didn't work for me. is there some kind of repair program that can be run to see what the problem is? some USB devices seem to work fine.
     
  4. ewilson6 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 30, 2006
    #4
    Don't ever plug anything into your keyboard other than your mouse.


    Apple Pro Keyboard:

    Version: 4.10
    Bus Power (mA): 250


    Hub:

    Version: 1.00
    Bus Power (mA): 500

    The keyboard is a low powered device as is your mouse.



    --Eric
     

Share This Page