iMac USB Ports

Discussion in 'iMac' started by DEATHCON51, Mar 3, 2013.

  1. DEATHCON51 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 31, 2012
    #1
    Hello,

    I was wondering if anyone else was having this problem and how to fix this, but I had gotten my new iMac 21.5in yesterday and plugged in my USB mousey adapter to the 3rd port on the back of my iMac and experienced a lot of lag on the screen. I have tried every other USB Port, and yes, this is a new mouse so there should be no problem in the mouse's part. Any help? Please reply ASAP. :)
     
  2. Raima macrumors 6502

    Joined:
    Jan 21, 2010
    #2
    What type of mouse is it and have you tested on another machine?

    Also do you have another mouse to test on the imac?

    Just helping you to confirm where the problem is.
     
  3. DEATHCON51 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 31, 2012
    #3
    I do not have another mouse to try on the iMac. The mouse I have/ used on the iMac is a Logitech M525. It works perfectly fine on my Macbook Pro 17''. :l
     
  4. Raima macrumors 6502

    Joined:
    Jan 21, 2010
    #4
    That does seem to suggest the problem is with the iMac. See if making changes in System Preferences, Mouse makes a difference.
     
  5. one1 macrumors 65816

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Location:
    Chattanooga, TN
    #5
    You understand this is what we have system information for. See what it says at the bottom? You'll know if it is hardware or software immediately.
     

    Attached Files:

  6. blazezaku, Mar 3, 2013
    Last edited: Mar 3, 2013

    blazezaku macrumors newbie

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Location:
    Hong Kong
    #6
    Is it wireless? Because I also had this problem with my performance mx.
    Plugging a USB 2 extension cable on the receiver seems to fix it.
     

Share This Page