image uploading problem and link error...

Discussion in 'Web Design and Development' started by half.k, Jul 28, 2008.

  1. half.k macrumors newbie

    half.k

    Joined:
    Jul 18, 2008
    #1
    hey guys...
    my website suddenly stopped uploading images, and there is tones of free space available so i wonder you can help figure out what the problem could be??

    and also... when you click on a image its suppose to lead to another page and its saying the page doesnt exist... i've checked links and images... it all seems to be right..

    link to the website is.... www.themayfairclub.com

    thanks!
     
  2. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #2
    At least on one of the image links it points to 'Amy.htm,' but the correct link should point to 'amy.htm.' These things are case sensitive.

    On the uploading, is there any error messages? Just saying you can't upload doesn't give us much in the ways of clues to work from.
     
  3. scotty96LSC macrumors 65816

    scotty96LSC

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Location:
    Charlotte, NC
    #3
    Yep case sensitive, extra spaces in file names, and the like will cause problems. Beyond that you will have to investigate further.
     
  4. half.k thread starter macrumors newbie

    half.k

    Joined:
    Jul 18, 2008
    #4
    hi ya!! nope, no error messages, it just freezes, but it starts uploading, then stops, and screens just stays as it is... :confused:
     
  5. half.k thread starter macrumors newbie

    half.k

    Joined:
    Jul 18, 2008
    #5
    great!! thanks for the tip!! i didnt know it was case sensitive...

    thanks!!!
     
  6. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #6
    I found this page. I'm not sure if you're using FileZilla or not, but I think it came up in your previous thread for your site. Have yo tried any other FTP program than the one you're currently using, and what program are you using?

    Also, what are the sizes of the images? Do you have any trouble uploading HTML files? Just trying to troubleshoot.
     

Share This Page