Images not showing up in safari

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by Squiggles13, Mar 27, 2012.

  1. Squiggles13 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 27, 2012
    #1
    When I go to a site only a few images show up. Then I refresh a few will show, then refresh again, and less will show.

    Any ideas of why this would be happening? I switched to FF and it doesn't do it there but I really like safari and want to use it instead of FF.

    I have tried the Preferences > Appearance and the show images is checked.

    It is really annoying.
     
  2. heisenberg123 macrumors 603

    heisenberg123

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Location:
    Hamilton, Ontario
    #2
    do you have any extensions in safari installed that might be blocking them like adbloker or click2flash?
     
  3. Squiggles13 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 27, 2012
    #3
    No, I haven't installed anything. I just got this Mac off craigslist and I had to do a fresh install of OS Lion. So as far as I know theres no extensions installed.
     
  4. heisenberg123 macrumors 603

    heisenberg123

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Location:
    Hamilton, Ontario
    #4

    what do you see where the picture should be?
     
  5. Squiggles13 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 27, 2012
    #5
    Little boxes with question marks.. Screenshot below

    Code:
    http://i43.tinypic.com/2hmlxm0.png


    ----------

    Also, there are time when I try to access a site I am getting

    Safari can't open the page.

    And this just happened when I went to youtube
     
  6. JaniceB2003 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 30, 2012
    #6
    I'm having the same issue...

    It started for me about two weeks ago when I got U-Verse internet. I've scoured the U-Verse help and couldn't find anything so I starting looking for Safari issues which led me to this forum.

    Does anyone have any idea of what happened? What can be done to fix it?
     

Share This Page