iMessage - attach photo problem

Discussion in 'iOS 8' started by whiteshadoww, Oct 6, 2014.

  1. whiteshadoww macrumors 6502

    whiteshadoww

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Location:
    Santa Monica, CA
    #1
    Anyone else having the iMessage app crash when trying to attached a photo or video?
     
  2. aicul macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    no cars, only boats
  3. pound4pound30 macrumors 6502

    pound4pound30

    Joined:
    Nov 22, 2009
    #3
    I am having this issue as of today and it's super annoying
     
  4. rza49311 macrumors member

    Joined:
    Sep 7, 2007
    #4
    Happened to me once so far. I was using the choose existing option and once I hit use it crashed.
     
  5. J.C macrumors 6502

    Joined:
    Nov 12, 2008
    #5
    Constantly. Started a few days ago. Annoying.
     
  6. goffball5 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 16, 2014
    #6
    i am having the same issue....SO ANNOYING!! Anyone have any fixes?
     
  7. furbzv1 macrumors 6502a

    furbzv1

    Joined:
    Sep 17, 2014
    #7
    it happened to me when i was attaching 3 pictures.. decided to do it one by one and it worked
     
  8. l3igl3oy314 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 13, 2014
    #8
    Give this a try! Go into Accessibilty and turn off Speak Screen. Reboot.
     
  9. bigjim83 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 14, 2011
    #9

    Speak screen isn't even on for me. I have this happen to me a few times a day. It's very annoying that's for sure.
     
  10. AppleWes macrumors 6502

    AppleWes

    Joined:
    Oct 9, 2013
    #10
    Yep- happens a few times a day here too. Will eventually work, but quite a few crashes when trying to attach photos.

    128GB iPhone 6 Verizon iOS 8.0.2
     
  11. bigjim83 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 14, 2011
    #11
    I sure hope so!!
     
  12. ichii macrumors 6502a

    ichii

    Joined:
    Sep 20, 2006
    #12
    it's happening to my brother's iPhone 6+ every time he tries to add a picture. I have the iPhone 6 and don't have any issues with it at all. No lag issues or any of the issues he has *knock on wood*
     
  13. iggypod macrumors 6502a

    iggypod

    Joined:
    Jun 23, 2010
    #13
    I started consistently having this problem about a week ago on my 6+. I sure hope 8.1 fixes it as it's incredibly annoying.
     

Share This Page