iMessage photos not sending over wifi since 8.4.1 update?

Discussion in 'iPhone' started by Cutiekitty92, Aug 17, 2015.

  1. Cutiekitty92 macrumors 68000

    Cutiekitty92

    Joined:
    Apr 11, 2015
    Location:
    UK
    #1
    SO as the title says, anyone else getting this problem?

    My pics on iMessage wont send they get stuck at the very end until I turn my wifi off and use my data...
     
  2. Judy795 macrumors newbie

    Judy795

    Joined:
    Feb 7, 2015
  3. Cutiekitty92 thread starter macrumors 68000

    Cutiekitty92

    Joined:
    Apr 11, 2015
    Location:
    UK
    #3
    Is there anything you've tried to resolve it?
     
  4. perkedel macrumors 6502a

    perkedel

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Location:
    California
    #4
    i've seen something like this where the message is going as mms instead of iMessage. depends on carrier, mms didn't seem to work on t mobile without disabling wifi.
    if i were you, i'd probably turn off iMessage, logout iCloud, give it a few minutes, and turn it back/sign on again.
     
  5. Gav2k macrumors G3

    Gav2k

    Joined:
    Jul 24, 2009
  6. Cutiekitty92 thread starter macrumors 68000

    Cutiekitty92

    Joined:
    Apr 11, 2015
    Location:
    UK
    #6
    Well thats good but I dont have iOS 9...
     
  7. cynics macrumors G4

    Joined:
    Jan 8, 2012
    #7
    Like mention, try turning off iMessage and turning it back on if you haven't yet.

    While I haven't had this issue with 8.4.1 I've had it in the past and logging out and back in seemed to fix it.
     
  8. professional445 macrumors member

    Joined:
    Aug 17, 2015
    #8
    buy a new iphone
     
  9. Gav2k macrumors G3

    Gav2k

    Joined:
    Jul 24, 2009
    #9
    Helpful considering ios9 isn't out till September!
     
  10. Cutiekitty92 thread starter macrumors 68000

    Cutiekitty92

    Joined:
    Apr 11, 2015
    Location:
    UK
    #10
    Yeah how stupid, also I will be getting the new iPhone but currently have the 6 anyway.
     
  11. solodogg macrumors 6502

    Joined:
    Oct 28, 2011
    #11
    8.4.1 here on iPhone 6 with AT&T, not having that issue at all. I spend the majority of my day on WiFi and it works fine.
     
  12. Cutiekitty92 thread starter macrumors 68000

    Cutiekitty92

    Joined:
    Apr 11, 2015
    Location:
    UK
    #12
    Well all seems to be fine now. Also I'm in the UK
     
  13. Gav2k macrumors G3

    Gav2k

    Joined:
    Jul 24, 2009
    #13
    I'm in the uk too lol

    My post regarding ios9 was to let you know the 'bug' which is persistent in iOS 8 hasn't popped up in the current beta.
     

Share This Page