iPhone imessage send photos, show delievered but not actually

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by ygsq, Apr 28, 2013.

  1. ygsq macrumors member

    Joined:
    Apr 28, 2013
    #1
    when I try to send texts, it works fine. But when sending photos, it will show delivered, but other ones have not received any thing actually.
    Have tried delete all tweaks by using ilex rat, and not work.
    wanted to try it in safe mode, but cannot activate imessage in safemode...
    I don't have bitesms and manualcorrect pro.
    Also tried send to myself, can get the photo in one second.
    iPhone 5, 6.1.2
    So please help me!!
    Thanks so much!
     
  2. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #2
    you need to add the source cydia.bitesms.com and install the the beta version of bitesms to fix the solution. once the public release of 7.5 comes out, you may remove the source and download the one from the bigboss repo

    currently, this is the only solution to the problem of not being able to MMS out

     
  3. ygsq thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 28, 2013
    #3
    But I haven't use bitesms before, will the solution do work?
     
  4. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #4
    try it out and see what the results are
     
  5. ygsq thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 28, 2013
    #5
    just tried it, does work. But is there any other way to solve it? I don't need bitesms actually……

    ----------

    tried……and try to uninstall it, before rebooting, it works fine, but not after rebootng:(
     
  6. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #6
    unfortunately, nope, that's the only way to solve it as of right now
     
  7. ygsq thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 28, 2013
    #7
    Okay...
    one more question. do you know any way to change the badge for sms back to native sms app? after installed bitesms, there is no babge for native sms app
     
  8. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #8
    unfortunately not that i know of, bitesms just kind of replaces the stock message app. maybe there is a way and i'm just not aware of it
     
  9. ygsq thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 28, 2013
    #9
    Thanks again.
     
  10. Skizzy macrumors regular

    Skizzy

    Joined:
    Feb 4, 2013
    #10
    This happened to me. It turns out that it was Erica Utilities in Cydia that was causing it. I deleted it and it went back to normal.
     
  11. ygsq thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 28, 2013
    #11
    Thanks for the cue.
    I have this one but it is together with airblue sharing... I cannot remove it:(
     
  12. headcase macrumors 6502

    headcase

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Raleigh, NC
    #12
    Mannual Correct Pro is a known tweak that causes this issue. Once I unintalled it and rebooted my phone could start sending pics again via iMessage.

    The other workaround if you want to keep Manual Correct Pro (if and until the bug is fixed by the developer), is by going into Message settings and turning off the ability to send messages via iMessage, which means all your texts and photos will be sent via SMS and MMS.
     
  13. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #13
    If you read the opening post, he said that he doesn't have manual correct pro installed. But thanks for the words of advice for those who have it installed
     

Share This Page