iNdependence 1.1.2 unlock/ jailbreak released. VER 1.3

Discussion in 'iPhone' started by iCantwait, Dec 15, 2007.

  1. iCantwait macrumors 65816

    iCantwait

    Joined:
    Sep 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
  2. IDANNY macrumors 6502a

    IDANNY

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Location:
    Las vegas
  3. TurboSC macrumors 65816

    TurboSC

    Joined:
    Aug 4, 2007
    Location:
    California
    #3
    [​IMG]

    NICE. I can't wait to try this when I get some free time this afternoon. :)
     
  4. hidehide macrumors 6502

    Joined:
    May 1, 2007
    #4
    It used to be.
    But i checked this new one, it can install anysim too.
    I really love this guy :) independence rocks!
     
  5. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #5
    Thank heck for this...my friend went away on holiday, leaving me his bricked iPhone with no original SIM (he wanted me to get it working)...I'm not seeing him for a month, and really want to play with an iPhone for that time...hopefully this will work :)

    ADDITION: Damn! Doesn't work with phones that came with 1.1.2 out of the box...is there any way to get this phone to work with an O2 Pay&Go SIM?
     
  6. iCantwait thread starter macrumors 65816

    iCantwait

    Joined:
    Sep 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
    #6
    bugger, i hope i get a 1.1.1 for xmas then, but i can just plug in and then downgrade through iTunes without activation correct?
     
  7. emotion macrumors 68040

    emotion

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Location:
    Manchester, UK
    #7
    http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=15849

    I thought the whole point of iNdependence 1.3 was for 1.1.2 OOTB phones. Do you mean the jailbreak doesn't work of the unlock?

    I can't be bothered faffing around with the above instructions I'd like iNdependence to sort it for me.... Hmmm might have to wait a few more days if it doesn't work.

    If anyone tries this with 1.1.2 OOTB please let us know here for both jailbreak and unlock (to O2-based/ATT sims).
     
  8. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #8
    it allows the iPhone to be used as an iPod touch without youtube. Afaik there is no way to get this working with my sim

    For those wondering the default root password is alpine :)

    P.s My first post from an iPhone
     
  9. emotion macrumors 68040

    emotion

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Location:
    Manchester, UK
    #9
    What sim would you like to use? If it's any O2 or Tesco then you should be ok.
     
  10. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #10
    I have an O2 Pay&Go SIM in there and its not working...do you have a guide?
     
  11. iCantwait thread starter macrumors 65816

    iCantwait

    Joined:
    Sep 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
  12. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #12
    I get 'Database Error'...
     
  13. iCantwait thread starter macrumors 65816

    iCantwait

    Joined:
    Sep 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
    #13
    oooooooo, u lose:(
     
  14. emotion macrumors 68040

    emotion

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Location:
    Manchester, UK
    #14
    Have you tried restoring the phone and trying again?

    It does work. My mate did his in 20 minutes flat.
     
  15. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #15
    I meant the link gave me a Database Error, thats why I asked again...now its working, and I'm following the steps :)
     
  16. emotion macrumors 68040

    emotion

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Location:
    Manchester, UK
    #16
    haha. OK, report back.
     
  17. TurboSC macrumors 65816

    TurboSC

    Joined:
    Aug 4, 2007
    Location:
    California
    #17
    LOL greatest. Response. Ever.
     
  18. spinstorm macrumors 65816

    Joined:
    Sep 14, 2007
    #18
    I am having problems going from 1.1.1 to 1.1.2 - the prefirmware upgrade won't connect via SSH and when it did it took 10 minutes and froze! wierd!
     
  19. iCantwait thread starter macrumors 65816

    iCantwait

    Joined:
    Sep 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
    #19
    why so keen to update?, just wait a bit longer, and everything will be easier
     

Share This Page