Infinidock always missing first icon in dock after respring?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by HeyGreggie, Feb 29, 2012.

  1. HeyGreggie macrumors 65816

    HeyGreggie

    Joined:
    Oct 8, 2011
    #1
    Seems as if everytime I respring or turn the phone on after the latest infinidock update, the first icon will mysteriously show up missing until I rearrange icons or hold it so the icons jiggle. is there a fix for this?
     
  2. h1r0ll3r macrumors 68040

    h1r0ll3r

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Location:
    Maryland
    #2
    This happens to me too. Kinda annoying but nothing major IMO. I'm sure they'll fix this in a later update.
     
  3. HeyGreggie thread starter macrumors 65816

    HeyGreggie

    Joined:
    Oct 8, 2011
    #3
    Does this do it for every time for you?
     
  4. Eric374 macrumors 6502

    Eric374

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Location:
    Wichita, Kansas
    #4
    I don't think this is a strictly infinidock issue, happens to me on occasion with Springtomize, I just open a folder and close it and it reappears.
     
  5. srf4real macrumors 68030

    srf4real

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Location:
    paradise beach FL
    #5
    This does not happen for me. iPhone4 5.0.1 with Infinidock. Although there is a limit to how many icons I can place in the dock even though app comments state unlimited icons..:rolleyes:
     
  6. h1r0ll3r macrumors 68040

    h1r0ll3r

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Location:
    Maryland
    #6
    Yeah, pretty much every time I respring or reboot, the first icon in the dock is missing. I think, as someone else noted, it's probably not limited to just Infinidock. Might be something to do with MobileSubstrate or something else as I've noticed quite a few weird things on my phone since JB'ing it.
     
  7. srf4real macrumors 68030

    srf4real

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Location:
    paradise beach FL
    #7
    Winterboard theme? They're notorious..;)
     
  8. h1r0ll3r macrumors 68040

    h1r0ll3r

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Location:
    Maryland
    #8
    Possible. Gotta love Winterboard never being updated for the past 2-3 years :p
     
  9. iToNe24, Mar 5, 2012
    Last edited: Mar 6, 2012

    iToNe24 macrumors regular

    iToNe24

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Location:
    NY
    #9
    having same exact issue ... once i respring, i am missing the first icon on the dock. Going into a folder or selecting an icon until it jiggles brings back the first icon.

    not winterboard .. happens without anything enabled on it

    if i disable infinidock in mobilesubstrate and respring the icon is there .. so it seems to be an infinidock issue

    if i also disable everything and just enable infinidock .. the issue is present with missing leading icon on dock
     
  10. srf4real macrumors 68030

    srf4real

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Location:
    paradise beach FL
    #10
    Hm. I assume you have removed and re-installed inifinidock testing both ways to confirm? I've never had a single issue, it works perfectly with my Winterboard themes, Cascade, etc.,
     

Share This Page