Inquisitor Plug in Help

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by MegaMan1311, May 15, 2008.

  1. MegaMan1311 macrumors regular

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    USA
    #1
    Hello.

    I am running the Inquisitor Safari plug in. I have the latest version (build 54), but I am having issues with it.

    I choose Google as my search provider. When I do so, and I try to search, it gives me past searches, but no results. All other search providers work (even other Googles)

    I've had this problem in the past, but I've been able to get around it by choosing Yahoo which used to have a bug that made it search with Google instead. Now, this is fixed and I have no work around. I'm using Google UK as a temporary fix, but I hate UK results when I live in the US. Why is this happening? Thanks in advance.

    MegaMan1311
     
  2. ArtOfWarfare macrumors 604

    ArtOfWarfare

    Joined:
    Nov 26, 2007
    #2
    Maybe it's prioritizing them because they were past results? So the old results are shoving all the other possible results off the list?

    Only fix I can think of is tell it to stop showing past results.

    I've never had the issue before myself. (I first got build 52... never had an issue with that... then upgraded to 53 and still no issues... and now I'm at build 54. I haven't used it much that I can think of but I didn't see any issues. But then I turned off base results on affiliates/past results almost immediately because I found it distracting and irritating that they got special banners and stuff.)
     
  3. MegaMan1311 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    USA
    #3
    No. It shows my past search queries and recommended queries, but it doesn't show any web results.
     

Share This Page