Install Windows 7 on an iMac?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by arashamedani, Jan 11, 2009.

  1. arashamedani macrumors member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Location:
    California
    #1
    How do I do it?

    i have the windows 7 beta on a disk and dont know what to do next...

    Thanks!
     
  2. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #2
    Boot Camp? Parallels? VMWare?

    Also, did you burn it correctly? Did you drag the ISO to Disk Utility and burn from there?
     
  3. arashamedani thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Location:
    California
    #3
    Im using boot camp

    and yes i burned the iso to a disk.
     
  4. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #4
    But did you do it in Disk Utility? It doesn't work if you just drag it to the disk.

    The next step would be to boot into Windows (if you're using it already) and upgrade from the disk. Either that or delete your Boot Camp partition, make a new one, and install clean.
     
  5. arashamedani thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Location:
    California
    #5
    What if I wasn't running windows before that?

    Do i need windows vista to be running windows 7?
     
  6. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #6
    Nope. You can do it from an empty partition.
     
  7. arashamedani thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Location:
    California
    #7
    Alright, thanks!
     
  8. gazfocus macrumors 68000

    gazfocus

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Location:
    Liverpool, UK
    #8
    I've tried installing Windows 7 from the beta disc on my Macbook using Bootcamp but once I've selected the keyboard language, I get and OSImage error, however when I tried installing it on my work Dell laptop, it installed fine. Any ideas?
     

Share This Page